Notícies

Descompte: Curs d'audiodescripció

DE L’ESCENA A LA PARAULA
CURS D’AUDIODESCIPCIÓ ESPECIALITZAT EN ARTS ESCÈNIQUES amb descompte del 30%
En el marc del Festival Simbiòtic, primer festival de teatre accessible, es celebra el curs d’audiodescripció especialitzat en arts escèniques. Està destinat tant a artistes, guionistes, directores, dramaturgues, dobladores, etc.
La majoria d’espectacles basen les seves històries en el component visual, que, sumat a tot l’entramat de sensacions, ens porta a viure una experiència immediata, única i gairebé irrepetible. Ara bé, no tots ens relacionem amb el món que ens envolta de la mateixa manera. El públic cec o amb baixa visió necessita un altre camí per accedir a la informació visual: l’audiodescripció.
“De l’escena a la paraula” té l’objectiu de crear un espai d’aprenentatge i de debat on s’investigaran les maneres d’integrar l’audiodescripció en les arts escèniques i s’oferiran diferents solucions per a desenvolupar un llenguatge escènic basat en la inclusivitat.
Més informació i inscripcions AQUÍ
Dies:El 9, 16, 23 i 30 de novembre
Hora: De 10:00 a 14:00
Espai: Teatre Nacional de Catalunya
Preu: 120 €
*Descompte del 30% (TTP)
Descripció: Curs teòric-pràctic d’audiodescripció amb l’objectiu de potenciar idees i solucions creatives per adaptar el teatre al públic cec o amb baixa visió.
Dinàmica: Dirigit a 10 participants que realitzaran 2 classes teòriques i 2 jornades de treball pràctic. L’última sessió, l’alumnat posarà en pràctica de forma conjunta els coneixements apresos, treballant sobre l’escena d’una obra de teatre.
 

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a