Notícies

Descobrim el procès creatiu de ‘La motxilla de l’Ada’ en el proper sTTriPtease.

El proper 14 de juliol despullarem el procès creatiu de l’obra ‘La motxilla de l’Ada’, de Teatre al Detall i La Tresca i la Verdesca al Festival Grec. Els sTTriPtease són trobades que ens permeten intercanviar idees, créixer i evolucionar com a professionals.

Està clar que els espectacles infantils són molt diversos, així com les companyies i els processos de creació, i a la TTP tenim la sort d’integrar-los tots. Per això utilitzem aquestes diversitats per unir-nos i créixer.

Els sTTriPtease són una sèrie de trobades on despullem els processos de creació d’alguns espectacles, per descobrir allò que hi ha darrere i que no es veu a simple vista, buscant conèixer diferents formes de treballar, així com les idees creatives que envolten la producció d’una obra.

Aquestes trobades són un bon punt de partida per crear debat, discussió i intercanvi d’idees sobre els processos de producció en els espectacles per a infants. Una forma entretinguda, pràctica i efectiva de créixer i millorar, tant per la companyia que exposa la seva feina com pel públic que assisteix a la jornada.

La motxilla de l’Ada‘, Teatre al Detall i La Tresca i la Verdesca

En aquesta ocasió, ho farem mitjançant l’obra ‘La motxilla de l’Ada’, de Teatre al Detall i La Tresca i la Verdesca on visualitzarem el resultat del procés de creació, per tot seguit trobar-nos creadors i públic i compartir idees al respecte en un debat que ha de girar entorn de tots aquells elements que fan ric un espectacle.

Aquest espectacle explica la història d’un pare i una mare que van a fer una xerrada sobre la història de la seva filla Ada. Una xerrada més de les moltes que han fet… però avui és diferent, avui han decidit que és la darrera vegada que ho explicaran, perquè ja no els hi cal explicar-ho més, ja no necessiten explicar-se mes. Aquest espectacle és la història d’una motxilla, la motxilla de l’Adam, una motxilla que cada cop pesava més, i pesava tant i tant que ja no li permetia surar i s’enfonsava dins del seu propi mar.

Aquest espectacle és la història de l’Adam que va anar de colònies i va perdre els seus mitjons, i els calçotets i les samarretes, i tota la roba…. i la M del seu nom, la M de masculí i per fi va poder ser l’Ada. És la història d’uns pares que han perdut la M de manies i han decidit acompanyar la seva filla.

No és una història senzilla, és així de senzill: és complicat. Perquè els fills no són com una pilota de futbol que els dones un copet i van cap allà on vols que vagin, mes aviat són com una pilota de rugbi o com un meló, mai saps cap on aniran, mai saps com seran per dins….

Una història TRANSformadora i emocionant que ens TRANSportarà al món i les sensacions de l’Ada per veure i viure el seu TRÀNSIT.

Espectacle: La motxilla de l’Ada

Companyia: Teatre al Detall i La Tresca i La Verdesca

Lloc: SAT! Teatre – Festival Grec

Data: Dimecres 14 de juliol de 2021 a les 18:30 h.

** Preu entrada: 12 €


*Places limitades segons disponibilitat a l’hora de comprar-les (s’assignaran per ordre d’inscripció)

**Tancament inscripcions amb l’entrada per l’espectacle inclosa: 27/6 – 12:00 h

***Tancament inscripcions sense incloure l’entrada per a l’espectacle (la persona inscrita ha de fer la seva compra) – INSCRIPCIÓ GRATUÏTA: 13/7 – 12:00 h

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a