Notícies

Descobreix el que fan els socis

 La TTP som com aquell grup de whatsapp on envies tot allò que fas, els èxits, sortides a la televisió, etc.
Per això, volem guardar un recull de tots aquests retalls de prensa, cursos, activitats i esdeveniments que feu els socis, perquè vosaltres sou la part més important.
Aquesta setmana, fem un petit recull de tot allò que ens ha arribat:

Fadunito al DiS de LleidaTV

Ferran Orobitg i Ivan Alcoba (Fadunito) han visitat el plató de Glòria Farré i han repassat els 15 anys de trajectòria de la companyia que els ha portat a actuar arreu del globus. Han compartit amb els espectadors i espectadores les anècdotes que els deixen aquests 15 anys d’experiència així com han reviscut alguns dels espectacles que ells mateixos han creat i portat als carrers. Però no només això sinó que també han comentat les dues propostes que Ferran Orobitg i Ivan Alcoba han produït individualment: Music Box (Alcoba) i Limits (Orobitg).

El programa complet AQUÍ

El curs de Lazzigags sobre Recursos comunicatius i llenguatge no verbal

Curs eminentment pràctic destinat a que els alumnes participants puguin adquirir els coneixements bàsics de les tècniques teatrals i de la comunicació no verbal.
Del 4 de febrer fins al 3 d’abril.
Lazzigags busquen aconseguir que els seus alumnes no només esdevinguin actors i actrius en un futur, assolint la preparació física i interpretativa idònia per a l’actuació teatral; sinó que també puguin aprofitar aquests aprenentatges per a participar en processos de selecció, com ara entrevistes laborals, sabent quina imatge donen, i quina importància té la seva actitud corporal durant la mateixa.

Més informació i inscripcions AQUÍ

Campi Qui Pugui a TV3 amb “Camí a l’escola”

El nou espectacle de Campi Qui Pugui va veure la llum el passat 1 de febrer al SAT! Teatre. Inspirat en el documental Sur le chemin de l’école, l’espectacle narra la història de tres germanes que s’han d’enfrontar diàriament amb una multitud d’adversitats i perills per arribar a l’escola. Una realitat per molts infants d’arreu del món, que són conscients que només l’educació els obrirà les portes a un futur millor.
TV3 ha dedicat una part del telenotícies a l’espectacle, amb un petit resum així com entrevistes a la directora i la companyia.

El retall de vídeo AQUÍ

El Pot Petit, nominat als premis Enderrock

Els premis Enderrock tornen a nominar El Pot Petit, aquesta vegada amb el seu disc celebració dels 10 anys, un disc per ells molt especial ja que va ser produït per la seva banda.

Fins el 9 de febrer podeu votar-lo AQUÍ 

Fes-t’ho com vulguis a LleidaTV

L’espectacle Aquarel·la ha estat el protagonista d’aquesta aparició als mitjans. Es tracta d’un espectacle en el qual es desenvolupen un seguit de petites històries que s’entrellacen a través de l’aigua en un mateix escenari, el mar. Es tracta d’un espectacle visual que juga i experimenta amb els colors, la llum, l’ombra, els sons i la paraula.

El retall de vídeo AQUÍ 

 

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a