Notícies

Denunciem la discriminació soferta per algunes companyies del Segrià

No podem permetre que aquesta pandèmia acabi amb el sector les arts escèniques del nostre país i no podem permetre que es vetin companyies perquè pertanyen a una regió tancada o afectada per brots de la COVID 19. Avui DENUNCIEM que diverses companyies han vist com els hi suspenien actuacions en hores pel fet de ser del Segrià. Avui és el Segrià però demà pot ser qualsevol altra comarca o territori del nostre país. AIXÒ ÉS DISCRIMINACIÓ!

La TTP DENUNCIEM aquesta discriminació i li donem visibilitat perquè les companyies i artistes d’arts escèniques tenen el mateix dret de treballar que qualsevol altre professional i empresa si ho fa amb seguretat. Per què doncs, sense cap símptoma o diagnòstic de cap dels membres d’una companyia, se’ls hi anul·len funcions per ser d’una regió concreta del territori? Ara més que mai és moment de treballar de la mà ajuntaments, administracions i sector i apostar per la cultura.

Durant el confinament la cultura i les arts escèniques hem estat al vostre costat i ara que ja podem sortir encara més. Volem omplir places, carrers, teatres… però de forma SEGURA! Perquè sí: la cultura és segura i la cultura també cura. En les programacions d’arts escèniques es defineix el flux d’entrada i sortida als espais d’actuació, es preparen les cadires guardant les distàncies de seguretat, és obligatori l’ús de mascareta per part del públic assistent, es fa netejar les mans amb gel hidroalcohòlic… Les mesures són molt més estrictes que les que s’apliquen als bars, supermercats o molts altres llocs que hem tornat a normalitzar en el nostre dia a dia.

PROGRAMEU, ANEU A VEURE ESPECTACLES, NO TINGUEU POR. LA CULTURA ÉS SEGURA, LES ARTS ESCÈNIQUES SÓN SEGURES.

#laCuturaTambéCura 

TTP – Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a