Notícies

Démodés de la Cia. La Tal i Leandre a La Seca Espai Brossa

Démodés, un espectacle de clown creat per Leandre Ribera, Premi Ciutat de Barcelona de Circ 2014, i els nostres socis la Cia. La Tal.
L’obra gira al voltant de tres pallassos perduts, fets fora per un món que canvia, on podem veure la persona darrere el nas i descobrir, també, el pallasso darrere la persona. Es tracta, en definitiva, d’una tragicomèdia sobre la fi d’uns còmics, d’un imaginari col·lectiu; una narració en llenguatge de clown clàssic; un intent de compartir allò que els pallassos ens han deixat a la memòria.
Del 19 de febrer al 16 de març tens una cita amb l’Enric Casso, el Jordi Magdaleno i Leandre Ribera a la Sala Joan Brossa de La Seca Espai Brossa.
LA CRÍTICA HA DIT
“Leandre Ribera ha triomfat als escenaris com a director i ara torna al carrer. A les places. No necessita dir una sola paraula, ni armar la “marimorena” excitant al públic. El captiva, el sedueix i aquest es rendeix. (…) Després de veure’ls resulta difícil trobar quelcom d’aquest nivell”. Santi Fondevila, La Vanguardia.
“Leandre és un mestre, també. (…) Els seus protagonistes venen d’un món de perdedors, insegurs, ingenus. (…) Es descobreix una capacitat de comunicar molt tendra i una habilitat acrobàtica. És màgic.” Jordi Bordes, El Punt.
“Tres payasos, mucha imaginación, muy buena técnica y gran calidad en todos sus movimientos. Buen uso de los elementos de atrezzo, del vestuario y del maquillaje, gran capacidad de comunicación. Diríamos que es unos de los espectáculos que dejan satisfechos a casi todos.” Carlos Gil, Gara.net
 
I si ets soci de la TTP tens un descompte del 25% en el preu de les entrades!

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a