Notícies

Del 16 al 19 d'abril ens trobem a La Mostra d'Igualada

La Mostra d'IgualadaJa som a meitats d’abril i això vol dir que és temps de Mostra d’Igualada! Des d’aquest dijous 16 i fins diumenge 19 estarem a la 26è Mostra d’Igualada, la Fira de Teatre per a infants i joves, fira estratègica i de referència per a aquest sector a Catalunya. 16 escenaris de la capital de l’Anoia acolliran més d’un centenar de representacions de tots els gèneres de les arts escèniques (teatre, màgia, circ, clown, titelles, dansa, música, etc).
La fira per excel·lència de teatre per a tos els públics de Catalunya arriba enguany amb novetats rellevants: un canvi de direcció, materialitzada en l’actor igualadí Pep Farrés i la productora Sílvia Lorente, així com una nova aposta ar­tística: augmentar i millorar l’oferta d’espectacles destinada exclusivament al públic juvenil (entre 12 i 16 anys).
Igualment, la 26a edició també s’ha fixat objectius nous. A nivell professional, enguany s’ha apostat per la internacionalització de la fira amb l’atracció de companyies i professionals d’arreu i per la voluntat de recuperar l’escena i el mercat espanyol de teatre per a tots els públics. Ja per a tothom, la fira incorpora un programa d’espectacles organitzats en itineraris per edats (espectacles Per als petits: 3-6 anys, Per als no tan petits: 6-12 anys, Per als joves: 12-16 anys i Per a tothom: aptes per a tots els públics a partir dels 3 anys) amb l’objectiu de facilitar-ne la tria. També incorpora la figura del Padrí de La Mostra, que recau enguany en el pallasso català Tortell Poltrona.
La 26a edició aplega fins a 64 companyies, 55 provinents de tot el territori català, 6 de la resta de l’Estat (Múrcia, Euskadi, Andalusia i les Illes Balears) i 3 d’Europa (França, Bèlgica i Gal·les); 22 de les quals estrenaran nous espectacles a La Mostra (15 són estrenes absolutes i 7, novetats a Catalunya).
Com a TTP, aprofitarem per a fer-hi diverses activitats:

  • El dissabte 18 estarem a la vostra disposició a la taula nº 6 de la llotja des de les 11 h. fins a les 13 h. per a poder parlar amb vosaltres de la TTP, d’EscenaFamiliar.cat i altres coses.
  • El mateix dissabte 18 a les 13 h. farem la presentació del portal EscenaFamiliar.cat, per aquells que encara no el conegueu. Segur que us interessarà, tant si sou programadors com si sou companyia.
  • Durant els quatre dies trobareu l’expossitor d’EscenaFamiliar al vestíbul del Teatre Ateneu per a que us hi pugueu fer fotos i a certes hores també hi haurà diferents personatges d’algunes de les històries que podreu gaudir aquests dies. Consulta tots els horaris AQUÍ

A més a més, també estem molt contents perquè 13 dels nostres socis hi estan programats: Marcel Gros, Xip Xap Teatre, Factoria Mascaró, Cia. La Tal, Centre de Titelles de Lleida, Campi Qui Pugui, Txo Titelles, Companyia de Teatre Anna Roca, L’Estaquirot Teatre, Teatre Mòbil, La Companyia del Príncep Totilau, Companyia de Comediants La Baldufa i Teatre Nu.
Ens trobem a Igualada!
 

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a