Notícies

DEDUCCIONS I OPORTUNITATS FISCALS EN LES ARTS ESCÈNIQUES I LA MÚSICA

HORARI

17.05.2016. 12:00h-14:00 hores

ESPAI

Sala d’actes de l’Arts Santa Mònica
Rambla de Santa Mònica, 7.
Barcelona 08002.
Veure mapa
L’OBJECTIU DE LA SESSIÓ és exposar i analitzar l’aplicació pràctica de les deduccions i els incentius fiscals en l’àmbit de l’impost sobre societats (IS) aplicables a empreses i professionals que operen en l’àmbit de les arts escèniques i la música.
En aquest sentit, la reforma fiscal de l’any 2015 ha creat un incentiu fiscal específic per a la producció teatral i música, la regulació, les característiques i l’àmbit d’aplicació del qual resulten totalment nous al nostre país, i que serà objecte d’anàlisi específica en la jornada.
Addicionalment, s’aprofitarà la jornada per analitzar altres deduccions i incentius fiscals que poden resultar aplicables en aquests sectors.
L’enfocament de la jornada serà eminentment pràctic, i s’analitzaran els requisits que cal complir per aplicar els incentius fiscals i també les autoritzacions necessàries que cal sol·licitar per validar-los, i se n’exposaran diversos exemples pràctics.
SESSIÓ ADREÇADA a empreses i entitats de les arts escèniques i la música.

  • La nova deducció per les arts escèniques i musicals en l’Impost sobre societats: Requisits legals i aplicació pràctica.
  • Possibles fórmules per atraure la inversió privada a través del mecanisme de la nova deducció.
  • Altres incentius fiscals.

Ponents

      Eduard Gracián Moreno – Durán-Sindreu, Asesores Legales y Tributarios
Advocat i economista, treballa des de fa més de 12 anys en l’àrea d’especialitat d’assessorament tributari integral a clients privats i públics. Té una àmplia experiència en l’assessorament tributari d’entitats públiques relacionades amb el món de la cultura.
És professor associat de la Universitat Pompeu Fabra i del màster de fiscalitat de la Barcelona School of Management (UPF).
Gorka Alonso-Cuevillas – Durán-Sindreu, Asesores Legales y Tributarios
Advocat i màster en assessoria i gestió tributària per ESADE, assessora regularment entitats públiques i privades relacionades amb el món editorial, audiovisual i de les arts escèniques.
Té una àmplia experiència en qüestions relatives a la planificació i la tributació nacional i internacional d’espectacles artístics i audiovisuals.

Més informació i inscripcions AQUÍ

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a