Notícies

Dansa Metropolitana obre una nova convocatòria pública de propostes artístiques per l’edició de 2023

En acabar l’edició del 2021 es va celebrar una jornada de reflexió amb el sector per tal d’avaluar i construir un nou full de ruta del festival Dansa Metropolitana. Des de l’APdC sempre s’havia reclamat diversitat en les propostes programades i un fort arrelament en el teixit creatiu local. Atenent a les demandes del sector, des del festival es va habilitar una convocatòria oberta a tothom per presentar propostes artístiques, i estem molt contentes de veure que la fórmula va funcionar i es repeteix enguany.

Aquesta convocatòria pública comptarà amb una comissió artística formada per Jordi Agelet i Maribel Picapiedra (Ajuntament de Badalona), Francesc Casadesús i Esteve Caramés (Ajuntament de Barcelona), Penélope Cañizares (Ajuntament de Cornellà), Núria Vidal (Ajuntament d’Esplugues), Laura Llamazares i Sandra Arisa (Ajuntament de Granollers), Josep Lluís Marcè (Ajuntament de l’Hospitalet), Maite Besora (Ajuntament del Prat), Salut Tarruell i Mireia Llunell ( Ajuntament de Sabadell), Gerald Fannon i Maria Farriol (Ajuntament de Sant Cugat), David Marín (Ajuntament de Santa Coloma), Giulia Poltronieri i Gabriel Sicilia (Ajuntament de Terrassa), Xavier Campón (Ajuntament de Viladecans) i Carles Cugat (Àrea de Cultura. Diputació de Barcelona).

La bústia de propostes romandrà oberta fins al 6 de juny del 2022.

Un cop rebudes totes les propostes, seran valorades per la Comissió Artística per a configurar el programa de “Dansa Metropolitana”, que es durà a terme del 9 al 26 de març del 2023.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a