Notícies

Dansa Metropolitana obre una convocatòria pública de propostes artístiques per l’edició 2022

El passat 26 de març la Quinzena Metropolitana de la Dansa va organitzar una jornada de reflexió per tal d’avaluar i construir un nou full de ruta del festival. Com recordareu, des de l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya van voler implicar a les seves sòcies per tal de recollir les seves opinions i traslladar les demandes del sector a l’administració pertinent.

Des de l’APdC sempre s’ha reclamat diversitat en les propostes programades i un fort arrelament en el teixit creatiu local. Per aquest motiu estan molt contentes de compartir-nos que, atenent a aquestes demandes del sector, s’habilita una convocatòria oberta a tothom per presentar propostes artístiques a l’edició 2022. D’aquesta forma totes les propostes seran rebudes seguint un mateix canal.

La comissió artística rebrà totes les propostes per valorar-les i seleccionar la programació del Dansa Metropolitana 2022. La comissió està formada per: Jordi Agelet i Maribel Picapiedra (Ajuntament de Badalona), Francesc Casadesús i Esteve Caramés (Ajuntament de Barcelona), Penélope Cañizares (Ajuntament de Cornellà), Núria Vidal (Ajuntament d’Esplugues), Josep Lluís Marcè (Ajuntament de l’Hospitalet), Maite Besora (Ajuntament del Prat), Gerald Fannon i Maria Farriol (Ajuntament de Sant Cugat), David Marín (Ajuntament de Santa Coloma), Gabriel Sicilia i Adrià Fornès (Ajuntament de Terrassa) i Xavier Campón (Ajuntament de Viladecans).

Envia la teva proposta fent clic aquí

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a