Notícies

Cursos vigents a la Nau Ivanow

Des de la Nau Ivanow ofereixen tot un seguit de formacions. La formació és un complement essencial del procés creatiu i una via important per a l’enfortiment i professionalització dels projectes culturals. S’especialitza en arts escèniques i gestió cultural, tot i que sempre és oberta a continguts transversals i d’altres disciplines artístiques, posant a l’abast dels creadors una oferta que potenciï el seu desenvolupament artístic i habilitats de gestió.
 
Eines per a la captació de finançament públic i privat
Divendres 22 i 29 de novembre. De 16h a 20h [+]
Curs destinat a artistes, entitats o associacions que vulguin conèixer les oportunitats de finançament cultural, tant públic com privat. S’explicaran les diferents formes de finançament existents: subvencions, concursos públics, ajudes i premis. També es tractaran altres maneres de finançament més actuals i fruit de les noves tecnologies, com ara el crowdfunding.
A càrrec de Míriam Mir i Sheila Eroles, gestores de projectes amb més de 10 anys d’experiència en la producció de projectes socioculturals i en la captació de fons, tant públics com privats, i creadores de la plataforma Potlatch.
 
Introducció al disseny d’espai i llum per a teatre
Del 9 al 18 de desembre. Dilluns i dimecres, de 16h a 20h [+]
Curs intensiu d’introducció al disseny i a la tècnica de l’espai escènic posant en consideració tant l’espai i els objectes com la llum i l’espai sonor. Es dirigeix a creadors teatrals, dissenyadors i qualsevol persona interessada en l’escenografia.
A càrrec de Xesca Salvà (escenògrafa) i Carles Borràs (tècnic de so i llum).

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a