Notícies

CURS SDE: YouTube: taller de videomàrqueting

Descobreix-ne les eines d’edició i de promoció 

Durant l’agost del 2016, YouTube va superar Facebook al rànquing d’Alexa, cosa que va convertir aquesta eina social en la més important després de Google. És per això que dins l’estratègia de comunicació en línia és fonamental que les empreses culturals sàpiguen com utilitzar YouTube i, en general, com fer videomàrqueting. En aquesta sessió analitzarem les bases del videomàrqueting i aprendrem totes les funcions tant d’edició com de promoció que ens ofereix YouTube.
 
CONTINGUT
 
1. Què és la web 2.0? Definirem la web 2.0 i explicarem quines eines la formen.
 
2. Què és el videomàrqueting i per a què serveix? Veurem diferents usos del vídeo (publicitat, relacions públiques, demostracions de funcionament, etc.).
 
3. Com funciona YouTube? Aprendrem a treure el màxim rendiment de YouTube i a fer que el vídeo ajudi a complir els nostres objectius empresarials.
 
4. Com funciona un programa d’edició de vídeos? Explicarem com podem editar els vídeos, com es poden crear subtítols, una portada i una contraportada, i com podem aconseguir que les persones que els vegin visitin també el nostre lloc web.
 
5. Idees i bones pràctiques. Veurem alguns exemples inspiradors per crear els nostres vídeos.
 
6. Factors clau d’èxit perquè un vídeo sigui viral.
 
7. Com funciona l’algoritme que ordena els vídeos de YouTube?
 
8. Com connectem YouTube amb les altres eines 2.0 de Google.
 
9. Com integrar aquesta eina amb els nostre lloc web i amb les xarxes socials.
 
10. Com s’interpreten les estadístiques de YouTube
 
Per tal d’assegurar l’aprofitament d’aquest itinerari, l’SDE posa a disposició dels usuaris el primer tutorial SDE online: Introducció a les xarxes socials, a càrrec de Montserrat Peñarroya. Aquest tutorial s’estructura en diverses càpsules formatives que introdueixen els conceptes bàsics per poder assistir als tallers presencials de l’itinerari de Comunicació a les xarxes socials (I1).
 
Abans d’assistir a l’activitat YouTube: taller de videomàrquetingassegura’t de visionar els següent tutorial específic:
 
YouTube: taller de videomàrqueting (aquí) 
 
PREINSCRIPCIÓ I PAGAMENT
 
El taller té una durada de 5 hores i és de pagament. El preu és de 15 € en total.Una vegada feta la preinscripció, rebreu un mail amb les instruccions per efectuar el pagament del taller. Fins que no s’efectuï el pagament no es formalitzarà la inscripció. No es retornarà l’import en cap cas.
 
Només s’admetrà la inscripció d’una persona per empresa o entitat. Es prioritzaran les sol·licituds d’empreses i professionals del sector cultural privat.

REQUISITS 
 
És imprescindible portar un ordinador portàtil o una tauleta amb dispositiu Wi-Fi i cable  d’alimentació.
 
Taller adreçat a professionals del sector cultural i creatiu, responsables de màrqueting i responsables de la comunicació online.

HORARI

12-04-2019. 09:00h-14:00 hores

ESPAI

UPF. Edifici ESCI-Born. Aula Mango
Passeig de Pujades, 1, 08003 Barcelona.
Barcelona 08003.
INSCRIPCIONS AQUÍ
FORMADORA
 

Montserrat Peñarroya  @montsepenarroya 
Ha estat sòcia fundadora i directora general de l’empresa Comercio Digital, S.A. que pertany al Grup Intercom (creadors d’Infojobs, Softonic, eMagister, etc.). També ha estat CEO de Noticias.com i sòcia fundadora de diverses empreses relacionades amb Internet. És professora de Marketing Digital i d’eBusiness en Màsters i Postgraus de diverses universitats: UAB (Escola de Postgrau i Escola Universitària de Turisme i Hosteleria), UPF – ESCI, Universitat de Barcelona i també imparteix classes a la Universitat Politècnica de València, la Universitat de Girona, La Salle, La Cambra de Comerç de Barcelona ACC1Ó, ICEC – SDE i l’Agència Catalana de Turisme, entre altres.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a