Notícies

CURS SDE: Ús i abús d'imatges

Davant els dubtes sobre l’ús d’imatges a internet, sobre si podem utilitzar lliurement en el web de la nostra empresa les imatges que trobem a Google o a qualsevol altre indret de la xarxa, o sobre si n’hi ha prou amb citar l’autor de la imatge per poder fer-ne ús, es generen tot un conjunt de dubtes entorn els problemes jurídics que planteja aquesta utilització d’imatges o fotografies de marques (societats), persones i material protegit per drets d’autor i per drets d’imatge. Què succeeix si es reprodueix sense consentiment una obra protegida per drets d’autor? En quins casos es necessita el permís del titular dels drets d’autor? Què s’ha de tenir en compte quan es fotografien persones?
 
Aquesta sessió vol situar i entendre els drets d’imatge que corresponen a l’explotació d’obres o interpretacions protegides per drets d’autor.
 
Totes les empreses que treballen en el sector de la cultura, el lleure i l’entreteniment disposaran de les eines bàsiques per garantir el bon ús de les imatges i de la imatge de les persones que formen part del seu projecte cultural empresarial.

Sessió adreçada a tots els professionals (societats o persones físiques) que treballen en departaments de producció, comunicació, comercialització i distribució o venda d’obres audiovisuals, espectacles, llibres (edició gràfica o editorial) i obres plàstiques o visuals.
 
 
Programa
 
11.45 – 12.00 h  Registre i inscripcions.
 
12.00 – 13.45 h  Problemes jurídics exposats com a casos pràctics davant la utilització d’imatges protegides per drets d’autor i drets d’imatge, a càrrec de Cristina Calvet, advocada de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya(AADPC)i membre del comitè científic i docent del màster de Propietat Intel·lectual i Industrial de l’Il·lustreCol·legi d’Advocatsde Barcelona (ICAB).
 
13.45 – 14.00 h  Torn de preguntes

HORARI

29-09-2017. 11:45h-14:00 hores

ESPAI

Sala d’actes de l’Arts Santa Mònica
Rambla santa Mònica, 7.
Barcelona 08002.
MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS: AQUÍ

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a