Notícies

CURS SDE: Taller de WordPress I, II i III

sde_logoEn aquest taller veurem com funciona el gestor de continguts més utilitzat pels dissenyadors web per crear llocs web corporatius. Durant els tres dies que dura el curs veurem com s’activa aquest gestor que ja està preinstal·lat en el nostre allotjament web, com es creen les pàgines, com s’instal·la i es configura una plantilla amb disseny professional, com hauria de ser un «qui som», un «què fem», un catàleg de productes, etc., i quines extensions (plugins) cal instal·lar per millorar-ne la rendibilitat i el posicionament.
 
WordPress I sessió (19.10.17)
 
Donarem d’alta la plataforma de proves per disposar d’allotjament web, i hi instal·larem el WordPress. Tot seguit començarem a treballar en la construcció del web, explicant el funcionament de WordPress des de zero. Crearem les pàgines principals. Aprendrem a gestionar el contingut multimèdia al nostre lloc web. Entendrem el funcionament de les entrades de blog i els motius pels quals és recomanable que un lloc web corporatiu en disposi per millorar el seu posicionament natural.
 
WordPress II sessió (26.10.17) 
 
Veurem com es configura una plantilla per donar diferents aparences al nostre lloc web. Tots treballarem amb la mateixa plantilla per tal que els alumnes es familiaritzin amb l’eina. Veurem els plugins més interessants per personalitzar el nostre web, com ara el formulari de contacte, el traductor multilingüe, etc.; els ginys (widgets) per completar la barra lateral (sidebar) i el peu de pàgina (footer), i com incloure funcionalitats extres, etc.
 
WordPress III sessió (09.11.17)
 
Aplicarem tècniques per millorar el posicionament natural en cercadors (SEO) en un WordPress, i aprendrem a instal·lar Google Analytics per tenir en compte aspectes bàsics d’analítica web i com registrar-se a Google Search Console (webmasters) per millorar la comunicació del web amb Google. Aprendrem a gestionar l’allotjament des d’un sistema d’FTP en casos d’urgència.
Taller adreçat a professionals del sector cultural i creatiu que tinguin un projecte web en fase de desenvolupament.
 
 
PREINSCRIPCIÓ I PAGAMENT
 
El taller té una durada de 15 hores, repartides en 3 sessions, i és de pagament. El preu és de 35 € en total (és a dir, inclou les 3 sessions).
 
Una vegada feta la preinscripció*, rebreu un mail amb les instruccions per efectuar el pagament del taller.
 
*La preinscripció no garanteix la plaça. Fins que no s’efectuï el pagament no es formalitzarà la inscripció.
 
L’aforament és limitat.
 
ATENCIÓ
 
Per poder assistir als tallers és imprescindible portar l’ordinador portàtil amb dispositiu Wi-Fi i cable d’alimentació.
 
També caldrà donar-se d’alta a la plataforma CDmon i portar el contingut (textos) i materials (imatges i/o vídeos) per avançat, per tal d’agilitzar les classes.

HORARI

19-10-2017, 26-10-2017, 09-11-2017.09:00h-14:00 hores

ESPAI

ESCI (Escola Superior de Comerç Internacional)
Passeig Pujades, 1.
Barcelona 08003.
INSCRIPCIONS AQUÍ

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a