Notícies

Curs online: Internacionalització de projectes del sector cultural i creatiu

Interseccions és un cicle de trobades obertes a tothom per a explorar les connexions entre l’art, la cultura, l’emprenedoria, els negocis i el disseny. A través de diversos seminaris, Interseccions comparteix experiències i coneixements sobre aquests àmbits i com les seves sinergies poden generar un impacte social favorable i contribuir a millorar la vida a les ciutats.

Organitzades en el marc dels programes SMATH i CHEBEC, les sessions de juliol es realitzaran en format online a través de la plataforma Zoom. L’última trobada d’aquest mes serà el dijous 16 de juliol i se centrarà en la Internacionalització de projectes del sector cultural i creatiu.

Aquest és el programa:

  • Keynote sobre el programa de la UE per a l’impuls de les indústries culturals i creatives Europa Creativa – Carolina Fenoll (Europa Creativa, subprograma Cultura).
  • Aspectes clau a considerar al cocrear un projecte de cooperació europeu – Toni González (consultor per a la mobilitat i la internacionalització del sector). Es presentaran les tres eines de suport a la internacionalització cocreades en el marc del projecte CHEBEC.
  • Taller sobre com cocrear un projecte del programa Europa Creativa Cultura, facilitat per Toni González.

Tota la informació i inscripcions 

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a