Notícies

Curs online "Com llançar una campanya de crowdfunding"

PLACES LIMITADES. CURS ONLINE.
Si t’has plantejat el crowdfunding com a opció per finançar el teu projecte hauries de saber dues coses:

 • Primer: El crowdfunding no és miraculós. No es penja un projecte en una plataforma i comencen a entrar els diners, NO!
 • Segon: El crowdfunding implica un treball dur. Però potser el més important que has de saber és que si ho aconsegueixes, si aconsegueixes l’èxit en la teva campanya de finançament col · lectiu, estaràs fent realitat els teus somnis, o potser una nova forma de guanyar-te la vida.

Conscients de tot això, i sobretot, producte de la nostra experiència amb més de 10 anys finançant projectes, a Potlatch creiem en la importància de preparar la teva campanya de crowdfunding a consciència i amb el major entusiasme. És per això que et proposem el curs a distància “Com llançar teva campanya de crowdfunding”.

El curs consisteix en 4 setmanes de 100% contingut pràctic i entenedor.  Cada capítol ve amb material addicional, fulls de càlcul, de treball, pdfs, o articles per complementar les teves idees. Tot descarregable al moment. Són gairebé 50 pàgines de contingut (extres a part) escrit per nosaltres i sempre sota l’experiència en el sector. Et donarem els conceptes bàsics que has de conèixer sobre el crowdfunding i analitzarem les diferents plataformes per veure quina és la que s’adapta a les teves necessitats. Analitzarem la viabilitat del teu projecte i t’ajudarem a preparar la teva campanya basant-nos en 5 punts:
 1. SOBRE CROWDFUNDING I PLATAFORMES.
 2. SOBRE EL TEU PROJECTE.
 3. SOBRE EL TEU CALENDARI DE TREBALL.
 4. SOBRE LA TEVA COMUNITAT.
 5. SOBRE LA TEVA CAMPANYA DE MÀRQUETING.

El nostre mètode és fàcil i còmode, cada setmana treballarem un o dos temes i et proposarem exercicis per començar a treballar sobre el teu projecte. D’aquesta manera, en finalitzar el curs tindràs la campanya preparada per llançar-la. Això sí! tu marques el teu ritme, i nosaltres t’acompanyarem en el moment en què et decideixis. És a dir, tu t’apuntes al curs durant el mes d’octubre però si et sorgeix algun inconvenient, no et preocupis, sempre tindràs accés a la plataforma, i quan et decideixis a començar a treballar nosaltres estarem allà per assessorar-te i acompanyar-te. A més:

 • Podràs descarregar-te tot el temari per organitzar durant la preparació de la campanya i durant el seu llançament.
 • Podràs descarregar-te les plantilles per treballar el teu projecte sobre elles.
 • Tindràs accés al nostre grup privat a manera de fòrum perquè preguntis, corrents i consultes que vulguis.
 • T’oferim una hora de tutoria online via skype o Hangout amb nosaltres, per si tens dubtes, se’t resisteix algun punt o necessites alguna idea brillant.

Inici de curs cada dia 10 de mes (excepte agost). Més informació sobre el curs en info@potlatch.es. Màxim 10 projectes per mes. La reserva es farà per estricte ordre d’inscripció i un cop realitzat el pagament del curs. Preu: 45 €

Preu: 45,00 €
Entitat: Potlatch
Data d’inici: 2013.10.10
Data de fi: 2014.10.07
Nombre de places: 10

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a