Notícies

Curs a Alenyà sobre programació i comunicació d'arts escèniques per a públic infantil i familiar

SCENA CENTRO IMPULSA UN CURS DE FORMACIÓ A ALENYÀ, FRANÇA

Scena Centro, amb la participació de la Fundació Xarxa, organitzarà, el proper mes de novembre, un curs de formació específic per a públic infantil i familiar.

El passat mes de setembre, el president de La Fundació Xarxa, Jaume Amigó, es va reunir a Montpeller, amb els socis de Scena Centro, per tal de fixar el programa del curs de formació per la innovació en la programació i la comunicació de les arts escèniques per a públic infantil i familiar, que tindrà lloc els propers 14 i 15 de novembre a la localitat rossellonesa d’Alenyà, a la Catalunya Nord.
Aquest curs està emmarcat dins el servei de formació de Scena Centro, per a la renovació de les programacions d’arts escèniques per a públic infantil i per al desenvolupament dels Públics en aquesta zona del sud de França, on l’oferta d’espectacles infantils i familiars són escassa.
L’objectiu és també, el de donar a conèixer el projecte Scena Centro entre els operadors culturals i responsables d’espais de Llenguadoc Rosselló i Migdia-Pirineus, i oferir-los un primer tast de les sessions de formació que es volen dur a terme per tal d’enfortir la programació i comunicació de les arts escèniques per a públic infantil i juvenil en aquesta zona.
El programa del curs comptarà amb la presència del gabinet de comunicació català A Portada, qui transmetrà els seus coneixements de Comunicació i Públics, juntament amb Ramon Llimós de Fundació Xarxa i Philippe Coulange, els qui aportaran una panoràmica general de les programacions per a públic infantil a Catalunya i la Catalunya Nord.
Per altra banda, Scena Centro a través del laboratori de creació que ha tingut lloc al teatre La Vista de Montpeller, durant els mesos d’agost i setembre, ha mostrat al públic infantil el resultat del treball dirigit per la coreògrafa balear Maria Antònia Oliver, amb uns resultats molt positius.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a