Notícies

Cubus games seran els convidats del proper ‘TiPs, diàlegs amb la panxa plena’

TiPs amb Cubus Games

Ja coneixes a Cubus Games? Són un gran equip de professionals instal·lats a Igualada que s’encarreguen d’acomanyar a les persones en processos creatius amb diferents mètodes d’innovació, creativitat, design thinking i gamificació. Estan preparats per ajudar-te a trobar solucions concretes al repte d’innovació de la societat actual, i, a més a més, també dissenyen i desenvolupem jocs a mida i experiències interactives per al patrimoni cultural, l’educació, l’entreteniment i més enllà.

El pròxim dijous dia 23 de març Cubus Games seran els convidats del proper ‘TiPs, diàlegs amb la panxa plena‘, activitat que organitza la TTP i que té com a finalitat vincular professionals de diversos àmbits amb el món de la cultura i les arts escèniques i de carrer per la infància i la joventut. En aquesta nova edició del TiPs, els assistents tindran l’oportunitat de descobrir nous punts de vista mentre gaudeixen d’un sopar diferent tot parlant, debatent i compartint tant experiències com coneixements.

INFORMACIÓ PRÀCTICA I INSCRIPCIONS

Hora: A les 20.30 hores ens trobarem al restaurant i els convidats s’encarregaran d’iniciar l’activitat amb una primera ponència inicial. Seguidament, mentre sopem, es durà a terme una conversa oberta entre els assistents i els convidats.

Places limitades: 25 persones

Ponents: Quim Garreta i Jordi Solà, de Cubus Games
Modera: Pep Farrés
Restaurant: El rovell de l’ou – Igualada
Preu: 30 € socis / 35 € no socis TTP
Places: 20

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a