Notícies

Crea escultures per a teatre amb el grau superior d’Escultura Aplicada a l’Espectacle

L’Escola d’Art i Disseny Ondara ofereix un cícle formatiu de grau superior que entronca amb la realització d’elements, objectes, i espais teatrals entre l’escultura i l’escenografia, com també d’altres branques com la caracterització i l’utillatge. El cicle té una durada de 2 anys, i les classes es fan en horari de tarda. L’escola disposa de tallers especialitzats i professorat amb experiència, a part de pràctiques i col·laboracions.

T’agradaria dissenyar i crear escultures per al món de la cultura i l’espectacle? A l’Escola d’Art i Disseny Ondara oferim el cicle formatiu de grau superior d’Escultura Aplicada a l’Espectacle, perquè aprenguis a dur a terme un projecte d’escultura enfocat a àmbits com el teatre, cinema o la televisió.

El cicle formatiu d’Escultura Aplicada a l’Espectacle forma l’alumnat per elaborar obres d’ornamentació, ambientació i caracterització mitjançant tècniques escultòriques. A partir de la definició dels aspectes formals, funcionals, materials, estètics i de producció, els estudiants aprenen a planificar el procés de realització.

Els estudis tenen una forta vinculació amb les entitats i organitzacions del territori, facilitant la participació dels alumnes en projectes reals. Gràcies a aquestes col·laboracions, els estudiants del cicle participen i creen projectes per la Fira del Teatre de Tàrrega. A més, estableixen llaços amb els grups de teatre de la zona, col·laborant amb la companyia Fadunito, i realitzant pràctiques en escenotècnia, attrezzo, espai escènic, o indumentària en alguns espectacles teatrals del territori, com ara ‘Fragile’, obra en procés de construcció, i la Passió medieval de Cervera.

Aquests estudis capaciten per realitzar productes per al món de l’espectacle, des d’escultures per la via pública, parcs temàtics, fins a caracteritzacions FX pels sectors de l’espectacle, la televisió o el cinema o elements d’atrezzo per al teatre o els museus.

Si us interessa l’escultura i us voleu iniciar en aquesta disciplina, l’escola també disposa del Curs d’Estiu Tècniques Escultòriques. El curs consta de dos mòduls: ‘Talla de pedra’, on aprendràs a dissenyar i tallar amb diferents tècniques escultòriques sobre un bloc de pedra sorrenca del país; i ‘Modelat i buidat’, mòdul destinat a realitzar un motlle perdut amb escaiola i aprendre sobre dimensió i possibilitats de cocció d’esbossos a baixa temperatura.

Tota la informació:

Escola d’Art i Superior de Disseny Ondara

Crea escultures per a teatre, cinema o televisió amb el grau superior d’Escultura Aplicada a l’Espectacle

Escultura Aplicada a l’Espectacle

TALLER ESTIU ESCULTURA ESPECTACLE

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a