Notícies

Convocats els Premis SGAE de Teatre 2020

Premios Sgae de Teatro 2020
Amb el propòsit d’impulsar i donar suport a la creació de nous textos dramàtics que contribueixin a l’enriquiment del panorama teatral i fer costat així a els/as autors/as dramàtics, la Fundació SGAE convoca els seus premis anuals per a autors de teatre: el XXIX Premi SGAE de Teatre Jardiel Poncela, el XXI Premi SGAE de Teatre Infantil, el XIV Certamen Internacional Leopoldo Alas Mínguez per a textos teatrals de temàtica LGTBIQ+, i l’II Premi SGAE de Teatre Ana Diosdadopara textos escrits per dones.
 
El termini de lliurament de textos per a participar en els Premis SGAE de Teatre finalitza el 20 d’abril de 2020. El jurat estarà integrat per professionals de les arts escèniques de reconegut prestigi. La fallada dels tres premis es farà públic abans del 31 de desembre de 2020.
 
La dotació d’aquests premis aconsegueix els 24.000 euros repartits de la següent forma: Premio SGAE de Teatre Jardiel Poncela, 8.000 euros; Premi SGAE de Teatre Infantil, 8.000 euros; Certamen Internacional Leopoldo Alas Mínguez, 4.000 euros, i Premi SGAE de Teatre Ana Diosdado, 4.000 euros.
 
A més, aquests guardons reconeixen la inclusió dels textos en el Cicle SGAE de Lectures Dramatitzades i la seva posterior publicació, dins de les col·leccions que edita la Fundació SGAE.
 

Més informació al web d’SGAE

 

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a