Notícies

Convocatòries i-Portunus per a la música i el patrimoni cultural

Les convocatòries per a la música i el patrimoni cultural estan obertes fins al dijous 15 d’abril.

I-Portunus continua donant suport a la mobilitat d’artistes, creadors i professionals culturals entre tots els països que participen en el programa Europa creativa. Un segon projecte pilot va ser seleccionat i cofinançat pel programa Creative Europe i un consorci encapçalat per Goethe-Institut amb l’Institut Français i Izolyatsia. Aquesta segona fase va des de finals de 2020 fins a finals de 2021.

Més que mai, la mobilitat i-Portunus és necessària per a respondre a les necessitats actuals i noves dels sectors creatius oferint un pla de mobilitat impulsat per la demanda que permeti l’aplicació directa a través d’un procés senzill i flexible.

El principal focus d’i-Portunus és connectar artistes i donar suport a col·laboracions internacionals. Això es farà a través de la mobilitat física, però també, si és necessari, mitjançant variacions de mobilitat virtual o barrejada.

I-Portunus llançarà cinc convocatòries obertes per a aplicacions, dirigides a artistes, creadors i professionals culturals en la música, traducció literària, arquitectura i patrimoni cultural al desembre de 2020, gener de 2021 i febrer de 2021.

I-Portunus dedica un pressupost total de 500 000 euros amb una quantitat fixa per sol·licitant per al transport i per diem, depenent del país de destinació i la durada de la mobilitat.

Més informació


Últimes notícies d’Ajuts i Subvencions:

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a