Notícies

Convocatòries ajuts de l'ICEC

Departament de Cultura

Ajuts a la distribució i explotació d’espectacles (reintegrable)

L’objecte és la concessió d’ajuts amb la tipologia següent:

 • Ajuts a projectes de distribució i explotació d’espectacles arreu de Catalunya, excepte Barcelona, dels àmbits del teatre, la dansa, el circ i la música en viu, tret dels concerts d’orquestres simfòniques.
 • Ajuts a projectes de distribució i explotació de gires de concerts d’orquestres simfòniques arreu de Catalunya. Als efectes d’aquestes bases, s’entén per concert d’orquestra simfònica l’executat per una orquestra d’un mínim de 12 músics.
 • Ajuts a projectes d’explotació d’espectacles dels àmbits del teatre, la dansa, el circ i la música en viu al municipi de Barcelona i fora de Catalunya
Termini per sol·licitar l’ajut: del 13 de gener al 07 de març de 2016  (Aquest ajut és de tramitació telemàtica obligatòria)
A qui va dirigit

 • A empreses, ja siguin persones físiques o jurídiques, que tinguin com a objecte la promoció d’espectacles de música en viu, o la produccióo la distribució d’espectacles també a les companyies professionals de teatre, de dansa o de circ, que compleixin els requisits de la base 3. Les empreses exhibidores de teatre, música, circ o dansa no poden sol·licitar ajut.
 • Pel que fa als ajuts per concerts d’orquestres simfòniques també poden presentar sol·licituds les entitats privades sense afany de lucre.
 • També poden presentar sol·licituds les agrupacions d’empreses que es constitueixen temporals d’empreses (UTE).

Visiteu el web per a més informació i per demanar aquest ajut

Ajuts a projectes culturals (reintegrables)

L’objecte és la concessió d’ajuts a projectes culturals dels àmbits de les arts escèniques, de les arts visuals, del món editorial, del discogràfic i musical, que tinguin una temporalitat definida, que siguin econòmicament identificables i diferenciables dins l’activitat de l’empresa, i adreçats a la producció, distribució, comercialització o explotació de béns de consum cultural.

Termini per sol·licitar l’ajut: del 13 de gener al 06 d’octubre de 2016 (Aquest ajut és de tramitació telemàtica obligatòria)
A qui va dirigit

 • A persones físiques o jurídiques que tinguin com a objecte fes activitats de producció, distribució, comercialització de béns de consum cultural.
 • També poden presentar sol·licituds les agrupacions d’empreses que es constitueixen temporals d’empreses (UTE).

Visiteu el web per a més informació i per demanar aquest ajut

Ajuts a la producció musical

L’objecte d’aquestes bases és la concessió d’ajuts per a projectes de l’àmbit discogràfic o de producció musical que tinguin una temporalitat definida, que siguin econòmicament identificables i diferenciables dins l’activitat de l’empresa i que consisteixin, conjuntament o alternativament, en:
a) La producció, l’edició, la promoció i la comercialització de fonogrames, independentment del suport, sigui físic o digital, o del format.
b) Produccions exclusivament musicals o musicals amb imatge.
c) Projectes adreçats a millorar la rendibilitat dels fonogrames o enregistraments musicals o videogràfics.
d) Adaptació de catàlegs a qualsevol tecnologia nova o preexistent que tingui per objectiu millorar l’accés del públic a la música enregistrada o la rendibilitat de l’accés.
e) Activitats que permetin augmentar els usos de la música enregistrada, incentivar reproduccions o millorar la rendibilitat dels drets, independentment de si existeix suport o no.

Termini per sol·licitar l’ajut: del 13 de gener a l’11 de febrer de 2016 (Aquest ajut és de tramitació telemàtica obligatòria)
A qui va dirigit

 • A empreses persones jurídiques que tinguin com a objecte social la producció, l’edició, la promoció i la comercialització de fonogrames, independentment del seu suport, o de produccions musicals i les persones físiques que estiguin donades d’alta d’activitat econòmica en epígrafs relacionats amb la producció, l’edició, la promoció i la comercialització de fonogrames independentment del seu suport, o de produccions musicals i que compleixin els requisits i condicions que estableix la base 3.
 • També poden presentar sol·licituds les agrupacions d’empreses que es constitueixen temporals d’empreses (UTE).

Visiteu el web per a més informació i per demanar aquest ajut

Ajuts a festivals o cicles musicals

L’objecte d’aquestes bases és la concessió d’ajuts per a festivals o cicles musicals que es duguin a terme a Catalunya.
Termini per sol·licitar l’ajut: del 13 de gener al 15 de març de 2016 (Aquest ajut és de tramitació telemàtica obligatòria)
A qui va dirigit

 • Poden presentar sol·licituds les empreses privades que siguin persones físiques o jurídiques que tinguin com a objecte social o activitat la realització de festivals o cicles musicals i que compleixin els requisits i condicions que estableix la base 3.
 • També poden presentar sol·licituds les agrupacions d’empreses que es constitueixin en unions temporals d’empreses (UTE), que compleixin els requisits establerts a les bases generals i en aquestes bases específiques

Visiteu el web per a més informació i per demanar aquest ajut

Consulteu les condicions tècniques necessàries per fer els tràmits en línia a  Tràmits gencat
En cas de dubtes amb la tramitació electrònica d’un ajut, podeu consultar aquest vídeotutorial.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a