Notícies

CONVOCATÒRIA SUPORT A LA CREACIÓ ARTS DE CARRER 2020

L’Associació Plataforma d’Arts de Carrer obre la convocatòria del Suport a una Nova Creació en Arts de Carrer, dotat amb 10.000 euros més impostos.


La convocatòria arrenca el dia 2 de novembre de 2020 i finalitzarà el dia 27 de novembre de 2020.


Emmarcat dins les activitats que l’Associació promou per donar valor i visualitzar les arts de carrer, el Suport a la Creació en Arts de Carrer té la voluntat de recolzar noves produccions i a aquelles companyies de teatre, circ, dansa, clown, titelles, arts visuals i/o treballs transdisciplinars que tenen com a escenari el carrer.
Poden presentar la seva sol·licitud creadores i creadors i companyies professionals amb domicili fiscal a Catalunya. Queden excloses aquelles companyies o artistes vinculades a esdeveniments associats a l’Associació Plataforma d’Arts de Carrer i cada sol·licitant només pot presentar un projecte en aquesta convocatòria.


Les BASES i el FORMULARI el podreu trobar en aquest ENLLAÇ


Paral·lelament al formulari, és INDISPENSABLE enviar per correu electrònic a l’adreça artsdecarrer@gmail.com un dossier complet del projecte que ha de constar – com a mínim – de:

– Síntesi d’una pàgina
– Informació detallada del projecte artístic i trajectòria dels seus responsables-
– Requisits tècnics
– Pressupost de despeses i ingressos
– Calendari de treball
– Altres
– Quan s’escaigui, cartes de compromís de coproducció i/o programació, així com altres documents que reflecteixin la implicació de diferents agents en el projecte.

El jurat que elegirà la proposta estarà format per les direccions artístiques dels esdeveniments que formen part de l’Associació Plataforma d’Arts de Carrer: http://artsdecarrer.cat/membres/. El jurat es reunirà per decidir les propostes la primera quinzena de desembre de 2020 i la tria es publicarà en un màxim de 5 dies.

El jurat valorarà la qualitat artística de la proposta, la seva viabilitat tècnica i econòmica, la presència d’altres coproductors (tant públics com privats) i diversificació en el finançament del projecte, i que no només utilitzi el carrer com a escenari, sinó que a més sàpiga desplegar-se i dialogar en l’espai públic. El jurat decidirà si el Suport es concedeix a 1 o més projectes el dia de la votació.

Si teniu cap dubte, podeu adreçar-vos a artsdecarrer@gmail.com amb l’assumpte “Suport A La Creació 2020”.

Aquesta convocatòria rep el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de Cultura-Diputació de Barcelona.

L’Associació Arts de Carrer reuneix els festivals, fires i mostres que tenen les arts de carrer com a eix conductor principal de la seva programació. Entre les seves finalitats, destaca el foment dels espais de reflexió entorn de les arts de carrer. En aquest sentit, promou jornades, publicacions i estudis per tal de posar en valor els creadors, les seves produccions artístiques i les relacions entre artistes, festivals, espectadors i ciutadania en general. 

L’Associació Plataforma Arts de Carrer està integrada per 27 esdeveniments:
Circ Picat (Alpicat), Desplaça’t (Barcelona), El Garitu (Cardedeu), Emergent – Festival d’Arts Escèniques (Gironès), Escena Poblenou – Festival de creació contemporània (Barcelona), FestiCAM – Festival de Teatre i Circ Ciutat d’Amposta, Festival Circ a la Plaça (Olot), Festival Esbaiola’t d’Esterri d’Àneu, Festival Internacional de teatre i animació Al Carrer (Viladecans), Festival Internacional de Pallassos (Cornellà de Llobregat), Festival Llegendes de Catalunya (Sant Martí de Tous), Festival Per Amor A L’Hart (L’Hospitalet de Llobregat), Festival Sense Portes (Argentona), Festus – Festival d’arts al carrer (Torelló), Figueres Es Mou, Fimag – Fira Internacional de la Màgia (Torroella de Montgrí), Fira de Circ Al Carrer de La Biscal d’Empordà, Fira de Teatre de titelles de Lleida, Fira Mediterrània de Manresa, Fira Tàrrega – Arts de Carrer, La Mostra d’Igualada, Lluèrnia – Festival del foc i de la llum (Olot), Passatge Insólit (Santa Coloma de Gramanet), PrimaverArt, arts escèniques a peu de carrer (El Morell), Sismògraf (Olot), Trapezi – Fira del Circ de Reus, Xalaro, mostra d’espectacles i turisme familiar (Platja d’Aro)

Consulta les bases

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a