Notícies

Convocatòria residències i cursos a la Nau Ivanow

Convocatòria residències assaig i tècniques

Obert el període de recepció de projectes per a residències d’assaig i tècniques a la Nau Ivanow. La residència d’assaig, enfocada a les arts escèniques, ofereix a creadors joves i emergents l’espai i els recursos tècnics necessaris per a l’assaig i producció del seu projecte escènic. La residència tècnica al teatre de la Nau Ivanow facilita a les companyies de teatre un espai on poder acabar el procés de creació dels seus espectacles.
[+ informació]


Producció de projectes culturals. Eines i recursos.
2, 3, 8 i 10 de novembre de 2016.
Horari matí: de 10 a 14h [+]

Horari tarda: de 16 a 20h [+]
Aquest curs té l’objectiu de donar eines i recursos de producció i de gestió per a la producció d’espectacles i l’organització de projectes culturals.
A Barcelona han sorgit nombrosos projectes culturals fets amb molts pocs recursos econòmics, però amb molta iniciativa i ganes de treballar. Tots els components s’impliquen en diferents tasques a part de les pròpies (actors, directors, músics…).
El curs estarà format de parts teòriques i pràctiques.
A càrrec de Maria G. Rovelló.


Escriptura i creació per a actors II.
12 i 13 de novembre de 2016. De 10 a 15h 
[+]
En el primer nivell vam veure com el pont entre la interpretació i la dramatúrgia pot ser creuat en tots dos sentits, fins i tot dins d’un mateix procés creatiu, mentre utilitzem les eines de cada plànol en present. En aquest segon nivell aprofundirem en les tres eines interpretatives que ens permeten crear històries: el verb, les emocions i les sensacions.
Curs adreçat a actors i actrius professionals. A càrrec dAlejandra Jiménez Gascon
 


Idees bàsiques per a la gestió i el control del meu projecte. 
15, 17, 22 i 24 de novembre de 2016. De 10 a 14h [+]
Us volem ajudar a dur la gestió correcta d’un projecte cultural. Des de la definició de la forma jurídica en què hem de constituir-nos, fins als tràmits que hem de fer, els impostos que cal presentar, la facturació de la nostra feina, el pressupost, el control econòmic del projecte, la nòmina,… Moltes qüestions que cal saber i que ajuden el nostre projecte i la nostra organització.
El projecte s’adreça a joves artistes i companyies d’arts escèniques que poden beneficiar-se molt en compartir experiències i adquirir eines bàsiques de treball en l’àmbit de la gestió d’un projecte cultural.
A càrrec de Susana Huertas.
 

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a