Notícies

Convocatòria residències artístiques amb el Festival Al Carrer de Viladecans

El Festival Al Carrer de Viladecans celebrarà del 4 al 6 de juliol de 2014, la seva vint-i-cinquena edició tornant a omplir els carrers i places de la ciutat d’emoció, diversió i art. És una de les festes ciutadanes més arrelades a Viladecans que ens convida a gaudir de les places i els espais públics de la ciutat amb una infinitat de propostes teatrals, musicals i d’arts escèniques en general.
Arribem a la vint-i-cinquena edició d’aquest festival màgic on a cada racó del barri antic ens hi trobarem una proposta divertida, entretinguda i que ens donarà un petit esclat col·lectiu, que en els temps que vivim, sens dubte, esdevindrà un exercici molt recomanable de fer comunitat i retornar a l’essència de les emocions gaudint de bons espectacles.
En aquest context l’Ajuntament de Viladecans promou la segona convocatòria de residències artístiques professionals del Festival Internacional de teatre i animació de Viladecans ALCARRER 2014. Aquestes residències es desenvoluparan al recinte firal CUBIC de Viladecans, un equipament municipal on es podran desenvolupar els projectes seleccionats. La convocatòria de residències artístiques es regularà per les següents
BASES I NORMES
Primera.- Tipologia de projectes:
Projectes de teatre de carrer, circ, dansa i arts escèniques en general que siguin susceptibles de realitzar-se al carrer.
Les residències podran tenir una durada variable, i es desenvoluparan al centre municipal CUBIC de Viladecans a partir del mes abril de 2014.
Segona.- Destinataris:
Professionals de les arts escèniques: Persones físiques, col·lectius i companyies de teatre de carrer, dansa, circ i nous formats escènics de l’àmbit europeu, català i de l’estat espanyol.
Tercera.- Documentació que cal presentar:
Currículum de l’artista i/o companyia amb la inclusió de referències videogràfiques de les obres anteriors en cas que n’hi hagin, així com d’un dossier explicatiu del nou projecte, que haurà d’incloure necessàriament un calendari de producció.
Els dossiers i currículums s’hauran de presentar en format digital, i, preferiblement a través de correu electrònic (per tant preferim que les possibles referències videogràfiques siguin enllaços amb les pàgines web que acullin aquestes referències).
Quarta.- Període de recepció de projectes:
La convocatòria es oberta, fins a 28 de febrer de 2014, s’aniran recollint els projectes i estudiant la seva inclusió cas a cas. Les propostes s’han d’enviar a l’adreça:

Festival Internacional de teatre i animació AL CARRER’14

Atrium Viladecans

Av. Josep Tarradellas, 17

08840 – Viladecans (Barcelona)

residencies@alcarrerviladecans.com

Cinquena.- Condicions de la cessió:
Les companyies o artistes seleccionats en residència signaran un document que regularà la cessió de l’espai al recinte firal CUBIC de Viladecans, on hi constaran els horaris, el calendari, i les sales ocupades; així com també l’acceptació de la normativa d’ús, a més de la contrapartida que s’acordi a canvi de la residència de creació, que inclourà una actuació al Festival internacional de teatre i animació AL CARRER.
L’incompliment per part de la companyia o l’artista seleccionat d’aquests pactes deixaran sense efecte la cessió d’espais destinats a la residència.
La companyia o artista seleccionat haurà de fer constar obligatòriament en tots els materials de difusió relacionats amb l’espectacle produït el logotip del Festival i de l’Ajuntament de Viladecans en qualitat d’organisme col·laborador.
Sisena.- Resolució de la convocatòria de residència:
Els projectes seleccionats es faran públics durant el mes de març de 2014 i apareixeran publicats al web de l’ALCARRER. (www.alcarrerviladecans.com).
Setena.- Comissió de resolució de projectes:
La Comissió de selecció està formada per professionals de la gestió cultural del camp de les arts escèniques en general i de la gestió pública de la cultura. La comissió valorarà positivament que les creacions siguin pròpies i que afegeixin projectes d’innovació i d’investigació, i prioritzarà els espectacles que es desenvolupin a l’espai públic.
Per a més informació dels espais, serveis, durada i tipologia de les residències artístiques del Festival internacional de teatre i animació AL CARRER 2014, consulteu el web www.alcarrerviladecans.com, o adreceu-vos al 93 659 41 60.
Et pots descarregar les bases de les residències aquí: Convocatòria residències ALCARRER 2014

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a