Notícies

Convocatòria per a presentar propostes a la Red de Teatros Alternativos

La Red de Teatres Alternatius inicia un procés de canvi i adaptació per a afavorir processos d’innovació que s’estan donant en les arts escèniques contemporànies. Les companyies de teatre i dansa tenen fins al proper 25 de gener per presentar les seves propostes.
La Red de Teatres Alternatius presenta el seu convocatòria per al circuit 2016

Després d’una dilatada trajectòria com a projecte de coordinació entre espais per afavorir la gira de companyies, el Circuit de la Red de Teatres Alternatius inicia un procés de canvi i adaptació a les noves realitats de les arts escèniques contemporànies.
Així doncs, aquesta convocatòria serà de trànsit cap a un model que acabarà per definir-se en futures edicions i que pretén posar en valor altres experiències diferents de l’exhibició clàssica, però sense prescindir-ne.
Aquest circuit, que compta amb el suport de l’Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música (INAEM), té com a objectiu, tal com assenyalen els organitzadors, “facilitar la gira de companyies professionals de teatre contemporani i dansa contemporània, per a públic adult i familiar, per les diferents sales i teatres associats “.
Dirigida per companyies de teatre i dansa
En aquesta convocatòria poden participar companyies de dansa i teatre que disposin d’un espectacle assimilable als llenguatges escènics de creació contemporània -per públic adult o familiar, de petita format- del que puguin presentar un enregistrament complet realitzada en l’últim any. Els espectacles han de ser de petit format i estar acabat i produït, encara que no estigui estrenat.
Bases de la convocatòria

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a