Notícies

Convocatòria oberta per participar a l’Especial Espai de Dansa (EED)

L’ICEC organitza aquesta jornada per a la contractació d’espectacles de dansa amb la col·laboració de l’APdC, l’ACPDC i l’Ajuntament de Viladecans, que és on se celebrarà l’esdeveniment, el 29 de novembre de 2022


*La convocatòria per presentar projectes finalitza l’11 de juliol a les 13.59 h

Diverses associacions vinculades al món de la dansa estem treballant amb l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) per a donar forma al que serà el nou Mercat Estratègic de la Dansa. Mentre aquest nou mercat pren forma s’ha engegat enguany l’Especial Espai de Dansa (EED), una jornada de contractació d’espectacles que se celebrarà a l’Atrium Viladecans el proper 29 de novembre.

Per a triar els projectes que en formaran part, avui s’obre una convocatòria a companyies i artistes professionals amb residència a Catalunya per a que presentin espectacles de dansa ja estrenats, tot i que es prioritzaran aquelles propostes que hagin tingut poc recorregut d’exhibició a Catalunya.

La convocatòria s’inicia avui 27 de juny i finalitzarà l’11 de juliol a les 23.59 h. Trobareu el link per llegir les bases i presentar propostes sota aquesta notícia.

L’EED, que se celebrarà únicament aquest 2022 com a activitat de transició cap al nou mercat estratègic de la dansa a Catalunya,  té com a objectiu:

– Fomentar la contractació d’espectacles de dansa en el mercat català i dinamitzar el sector de la dansa, impulsant la distribució territorial d’aquesta disciplina, per tal de reforçar el mercat intern i reactivar-lo.

– Connectar companyies, tècnics i tècniques municipals i programadores i programadors privats de Catalunya.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a