Notícies

Convocatòria oberta per a participar en el Circuit de Teatre de Titelles de l'Henares

S’ha obert la convocatòria perquè grups de teatre de titelles i artistes titellaires puguin representar els seus espectacles en la tercera temporada de l’Citi, Circuit de Teatre de Titelles de l’Henares.
Aquesta convocatòria és per al circuit que tindrà avaluar de gener a abril i d’octubre a desembre de 2015 a les localitats Azuqueca de Henares, Alovera, Cabanillas del Camp de Guadalajara i Camarma d’Esteruelas, totes elles a la província de Madrid.
Fins al 31 d’agost està obert el termini perquè companyies i artistes presentin els seus projectes per participar en el tercer Circuit de Teatre de Titelles de l’Henares.
Podran participar elencs nacionals i internacionals que comptin amb mitjans o subsidis per desplaçar-se fins les localitats en què se celebra el Citi.
L’espectacle ha de ser dirigit al públic infantil i la seva durada ha de ser d’entre 45 i 75 minuts com a màxim. Podran ser treballs grupals o unipersonals i qualsevol requeriment especial necessari per a la posada en escena ha de ser proveït pel grup participant. La cura dels elements utilitzats (propis i aliens) serà responsabilitat de cada elenc.
Per ser seleccionats els grups hauran d’omplir el formulari d’inscripció que es troba a la pàgina web http://www.citti.es/ abans del tancament de la convocatòria. A més han d’enviar la documentació següent:
Un vídeo per medi físic o link de YouTube de l’Obra a presentar.
Sinopsi de l’obra i la trajectòria del Grup.
3 Fotografies de l’obra en mitjà digital en format jpg amb una resolució no menor a 300dpi.
Especificar si l’obra paga drets d’autor, si és valor fix o que% de taquilla.
Enviar articles de premsa. (Opcional)
El material remès no serà retornat.
La publicació dels grups seleccionats es farà a la pàgina web http://www.citti.es i se’ls enviarà un correu electrònic perquè confirmin la seva participació.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a