Notícies

Convocatòria oberta Lluèrnia 2017

Fins el 15 de juny a les 12 de la nit  es poden presentar projectes per formar part de les instal·lacions a convocatòria oberta del programa de Lluèrnia 2017. En concret, es seleccionaran una quinzena de propostes que acompanyaran les que presenten les escoles d’art i disseny conveniades amb el festival, i els encàrrecs directes de la direcció artística que, fins un total de 45 intervencions, conformen la totalitat del programa.
Hi pot concursar qualsevol persona o col·lectiu que presenti un projecte d’instal·lació efímera que tingui la llum o el foc com a element principal, seguint les bases que es poden consultar en aquest enllaç. Ben aviat es publicarà, en aquesta mateixa web, un plànol orientatiu de les ubicacions proposades pel festival.
El jurat, format per persones de reconegut prestigi en el món de l’art i l’arquitectura, valorarà molt especialment els projectes amb foc, que siguin sostenibles, assequibles de pressupost, adequats per l’espai de carrer i resistents a la intempèrie. La selecció de projectes es farà pública abans del 30 de juny de 2017.
Us animem a participar i, si presenteu el vostre projecte, no espereu l’últim dia: ja des d’ara els estem esperant.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a