Notícies

Convocatòria Europa Creativa per a donar suport als projectes de cooperació europeus

Europa CreativaL’objectiu del programa Europa Creativa és enfortir la capacitat de promoure la circulació transnacional de béns culturals i obres creatives alhora que contribuir al desenvolupament de la participació de l’audiència, que ajudi a la innovació i creativitat del sector. Els candidats (operadors culturals actius) podran optar per la Categoria 1 (projectes de cooperació a menor escala) o per la categoria 2 (projectes de cooperació a major escala).
Projectes de cooperació a menor escala: els projectes d’aquesta categoria comptaran amb un cap de projecte i, com a mínim, amb dos altres socis, que tindran seu, almenys, a tres països diferents que participin al programa Europa Creativa, subprograma Cultura. Seran objecte d’una sol·licitud d’un màxim de 200.000€, import que no representarà més del 60% del pressupost subvencionable.
Projectes de cooperació a major escala: els projectes d’aquesta categoria comptaran amb un cap de projecte i, com a mínim, altres cinc socis, que tindran seu, almenys, en sis països diferents que participin al programa Europa Creativa, subprograma Cultura. Seran objecte d’una sol·licitud de com a màxim 2.000.000 d’euros, import que no representarà més del 50% del pressupost subvencionable.
Termini: 18 de gener 2018
Més informacióEuropa Creativa Desk-Media Catalunya

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a