Notícies

Convocatòria dels Premis SGAE de Teatre 2021

Amb el propòsit d’impulsar i donar suport a la creació de nous textos dramàtics que contribueixin a l’enriquiment del panorama teatral i fer costat així a els/as autors/as dramàtics, la Fundació SGAE convoca els seus premis anuals per a autors de teatre: el XXX Premi SGAE de Teatre Jardiel Poncela, el XXII Premi SGAE de Teatre Infantil; el XV Certamen Internacional Leopoldo Alas Mínguez per a textos teatrals de temàtica LGTBIQ+, i l’III Premi SGAE de Teatre Ana Diosdado per a textos escrits per dones.

El termini de lliurament de textos dels Premis SGAE de Teatre finalitzarà el 26 d’abril de 2021. El jurat estarà integrat per professionals de les Arts Escèniques de reconegut prestigi. La fallada dels quatre premis es farà públic abans del 31 de desembre de 2021.

La dotació d’aquests premis aconsegueix els 24.000 euros repartits de la següent forma: Premio SGAE de Teatre Jardiel Poncela, 8.000 euros; Premi SGAE de Teatre Infantil, 8.000 euros; Certamen Internacional Leopoldo Alas Mínguez, 4.000 euros, i Premi SGAE de Teatre Ana Diosdado, 4.000 euros. A més, aquests guardons reconeixen la inclusió dels textos en el Cicle SGAE de Lectures Dramatitzades i la seva posterior publicació, dins de les col·leccions que edita la Fundació SGAE.

Més informació i bases


Últimes notícies d’Ajuts i Subvencions:

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a