Notícies

Convocatòria del XV Premi Quim Masó per a projectes de producció teatral

S’obre la convocatòria del XV Premi Quim Masó per a projectes de producció teatral. Les companyies i productores podran presentar propostes d’escenificació de textos originals, que estiguin escrits originalment en català o que siguin adaptacions al català de textos escrits en una altra llengua. El termini de participació estarà obert fins al 16 de juliol de 2021.

El premi, que convoquen i organitzen la Fundació La Ciutat Invisible i la Comissió Organitzadora del Premi Quim Masó, té prevista una dotació econòmica de 40.000 € en concepte de producció, l’estrena del projecte guanyador en Temporada Alta 2022 i l’exhibició de l’obra dins de la programació del Teatre Nacional de Catalunya durant la temporada 2022-2023.

De periodicitat anual, el Premi Quim Masó enguany arriba a la quinzena edició i anteriorment ha reconegut projectes de companyies com La Calòrica i autors com Jordi Oriol, Marc Artigau, Daniela Feixas i Josep Maria Miró, entre altres. Es tracta d’un premi d’impuls a la producció i exhibició de muntatges teatrals en català de text que combinin professionalitat, qualitat i creativitat. Va néixer en 2006 com un guardó en memòria de l’actor, director i productor de teatre Quim Masó, un dels fundadors de la companyia El Talleret de Salt, el Grup Proscenium, la Llibreria 22 i Bitò.

El projecte guanyador es donarà a conèixer en un acte públic durant la tardor de 2021, en el marc de Temporada Alta. En el festival s’estrenarà el projecte guanyador de l’any passat: ‘El nedador de la mar secret’ de la companyia La Danesa, a partir de la novel·la homònima de William Kotzwinkleen i amb direcció de Jumon Erra.


Últimes notícies:

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a