Notícies

Convocatòria del Premi BBVA de Teatre 2014

El Premi BBVA de Teatre és una plataforma de suport al teatre professional.

El Premi és un projecte sociocultural i artístic que  l’any 2001 va iniciar l’antiga Obra Social de Caixa Manlleu amb la intenció de recolzar la creació teatral dels grups amateurs i entitats catalanes que fan la seva activitat sense ànim de lucre.

Després de deu anys i més de 600 espectacles presentats, l’any 2010 es va obrir també a les companyies professionals, per tal que el guardó servís com a plataforma per a totes les companyies de teatre que, sovint, tenen dificultats per donar a conèixer el seu treball.
El Premi BBVA de Teatre és l’oportunitat per fer un pas endavant, conscients de les dificultats que tenen dia a dia els actors, directors i professionals del sector. Massa sovint es perden pel camí espectacles d’una gran creativitat i qualitat artística degut a diferent factors, però sobretot per la baixa probabilitat de treballar i mostrar-se en condicions.
El Premi té també l’objectiu de servir d’acostament del col·lectiu teatral. És sensible a aquestes necessitats i dóna suport a aquest sector del teatre emergent.
El Premi BBVA  de Teatre aposta per la qualitat, la professionalitat i el risc; valors que volem compartir amb el públic a través de les obres finalistes i acostar així el teatre més emergent als diferents escenaris de fora de les grans ciutats.
Informació:
Bases de la convocatòria
 

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a