Notícies

Convocatòria del Festival Internacional de Teatre i Circ d’Amposta- Terres de l’Ebre

Les companyies professionals interessades a presentar una proposta de participació en el Programa Oficial del FesticAM poden enviar la documentació (projecte + fitxa tècnica + DVD o enllaç a YouTube o Vimeo + dades de contacte) entre el 15 d’abril i el 15 de juny de 2022 enviant-ho per correu postal, o bé, omplint el formulari online des de l’enllaç següent: http://etca.cat/festicam/festicam-2022/

FesticAM
PROGRAMACIÓ 2022
Direcció Artística
Pl. Ajuntament 6 2ª Planta
43870 Amposta
Te: (34) 657 931 625 – 977 70 09 04
etca.info@gmail.com
http://etca.cat/festicam/festicam-2022/
www.amposta.cat

Entre les propostes presentades es realitzarà una selecció tenint en compte criteris de qualitat i originalitat, la representació de les diferents arts escèniques, l’adequació als espais disponibles i les necessitats, tant artístiques com de producció, de l’organització del Festival.

IMPORTANT! La tramesa de documentació implica l’acceptació de les Condicions de
Participació
(Annex 1)

Annex 1.
Condicions de participació FesticAM

Les companyies que presentin una proposta de participació artística al FesticAM i siguin seleccionades dins el Programa Oficial, han d’acceptar les Condicions de Participació establertes pel Festival i signar el contracte corresponent.

Condicions econòmiques

Les companyies incloses dins el Programa Oficial percebran com a prestació econòmica el catxet acordat de l’espectacle. Les despeses de transport, dietes i allotjament es marcaran individualment amb cada companyia i quedaran reflexades en el contracte.

Condicions tècniques

La fitxa tècnica presentada a la direcció artística en el moment de la negociació de la programació de la peça és la que quedarà validada com a definitiva. Qualsevol canvi o afegit posterior en aquesta fitxa anirà a càrrec de la companyia. El FesticAM no subministrarà cap tipus de material escenogràfic ni fungible (com ara gelatines, làmpades, pirotècnia…) ni tampoc instruments musicals ni projectors audiovisuals.
Els tècnics i tècniques del FesticAM són responsables de la instal·lació dels equips i
donen suport al muntatge. Els tècnics/ques de la companyia són responsables del
muntatge i de portar la funció.


Final

Aquestes Condicions de participació de les companyies estan subjectes i supeditades al contracte que se signarà entre la companyia i l’Ajuntament d’Amposta – FesticAM.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a