Notícies

Convocatòria del circuit Dansa a Escena 2021

La Xarxa Espanyola de Teatres, Auditoris, Circuits i Festivals de Titularitat Pública obre la convocatòria per a la presentació de propostes artístiques al circuit Dansa a Escena 2021, un programa impulsat per l’Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música (INAEM). Les companyies interessades a participar podran inscriure les seves creacions artístiques fins a l’11 de setembre.

La convocatòria es dirigeix únicament a les companyies professionals de dansa residents en l’Estat espanyol que no hagin girat en el circuit 2020. Aquestes podran presentar un màxim de dos espectacles. El caixet de cada peça no haurà d’excedir els 7.000 euros, imposats no inclosos, i haurà d’incloure trasllats, allotjaments, dietes i totes aquelles despeses derivades de la representació de l’espectacle, a excepció de la fitxa tècnica. Per a formalitzar la inscripció serà imprescindible que les companyies es registrin prèviament en el portal web de la Xarxa, on hauran d’adjuntar tots aquells materials promocionals o de difusió que facilitin la valoració dels espectacles, des de la seva fitxa artística i tècnica fins a fotografies i vídeo complet. En cas de dubtes sobre el procés d’inscripció, l’oficina de la Xarxa ha habilitat el correu electrònic circuitodedanza@redescena.net.

Una vegada tancat el termini de la convocatòria artística, la Comissió de Ballet, Dansa i Arts del Moviment de la Xarxa serà l’encarregada d’analitzar les diferents propostes rebudes i realitzar una preselecció d’espectacles per a donar forma al catàleg del circuit per a 2021, que es donarà a conèixer l’1 d’octubre. Igual que en edicions precedents de Dansa a Escena, aquest catàleg respondrà a criteris de pluralitat i equilibro d’estils, així com de diversitat de formats i públics, heterogeneïtat dels espais escènics i singularitat de les accions ofertes per les companyies per a la captació i fidelització d’espectadors.

Amb posterioritat, entre el 5 d’octubre i el 27 de novembre, s’obrirà el procés perquè els espais escènics, xarxes i circuits associats a la Xarxa enviïn les seves propostes d’adhesió al circuit a partir de les peces incloses en aquest catàleg. En els seus projectes, tindran especial valor les iniciatives dissenyades per a incentivar la captació de públics i les accions de mediació amb els espectadors.

Més informació

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a