Notícies

Convocatòria de residències artístiques a Mas Panella (Tordera) 2014

Mas Panella és una masia situada a Tordera (Maresme), un municipi amb prop de 15.000 habitants situat a 65 km de Barcelona i a 40 km de Girona. Ubicada en un entorn natural, Mas Panella està pensada com un espai per a desenvolupar-hi tallers de creació i de formació artística vinculats als llenguatges de la música, la dansa, el teatre i les arts visuals, així com també activitats lúdico-formatives al voltant del fet artístic. Mas Panella disposa de diversos espais i sales preparats per dur-hi a terme projectes de creació i experimentació. És una casa concebuda per oferir allotjament, amb diversos dormitoris, una cuina i un menjador.
Mas Panella està vinculat al Teatre Clavé, un equipament ubicat al mateix terme municipal de Tordera que compta amb un Centre de Formació Artística integrat per l’Escola de música, l’Escola de dansa, l’Aula de belles arts i l’Aula de teatre. Tant Mas Panella com el Teatre Clavé estan gestionats per la Fundació Teatre Clavé.
La Fundació Teatre Clavé i l’Ajuntament de Tordera, en col·laboració amb la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona obren un a convocatòria per a la realització de cinc residències artístiques a Mas Panella (Tordera, Maresme). Els àmbits artístics als quals s’adreça aquesta convocatòria no estan restringits a una disciplina en concret, sinó que inclouen, entre d’altres, arts plàstiques, arts visuals, performances, art públic, música, art sonor, disseny, etc.
Descarrega’t les bases AQUÍ.
Descarrega’t el formulari de sol·licitud AQUÍ.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a