Notícies

CONVOCATÒRIA DE RESIDÈNCIES A CAL GRAS PER AL DESENVOLUPAMENT DE PROJECTES CREATIUS

Cal Gras és una casa situada a Avinyó (el Bages), un poble de 2.200 habitants que es troba al centre de Catalunya, un entorn rural a una hora de Barcelona.
El centre disposa de diversos tallers i sales condicionades per al desenvolupament de projectes de creació, experimentació i pensament. És una residència pensada per oferir allotjament temporal i comunitari, amb diversos dormitoris, cuina i menjador. 
Tenim una especial cura amb la interacció entre residents, així com amb el territori, facilitant especialment l’intercanvi i el diàleg cultural amb l’Institut-escola d’Avinyó. 
BASES
1. Objectiu: Cal Gras obre una convocatòria per a la realització d’estades gratuïtes a la residència d’artistes per al desenvolupament de projectes de creació.
La temàtica general és Art i territori.
Modalitat específica: amb col·laboració amb l’Institut-escola Barnola d’Avinyó, es treballarà a l’entorn dels camins de transhumància.
2. Destinataris:
A) creadors de tots els àmbits (arts visuals, escèniques, literàries, musicals i de pensament) que amb el seu treball generin noves mirades al territori.
3. Durada: estada de treball d’un mínim de 7 dies a un màxim de 15 dies, entre l’1 d’octubre i el 20 de desembre de 2019. 
4. Condicions:
a. El centre ofereix allotjament gratuït en habitacions individuals o compartides (en cas de grups), amb ús d’espais comuns (cuina, menjador, sales d’estar, etc).
b. Espais de treball, sales de reunió, biblioteca, wifi. Vegeu les característiques de les sales a la pàgina web del centre.
c. El centre facilita el contacte amb el territori i el centre educatiu d’Avinyó, així com amb serveis i proveïdors del material necessari per als projectes.
d. El transport i les dietes van a càrrec de l’artista.
e. Predisposició per mostrar el treball fet durant l’estada a Cal Gras, al centre educatiu d’Avinyó o al territori.
5. Sol·licitud: els artistes interessats en la convocatòria poden enviar el seu projecte a:
CAL GRAS – c/ de Francesc Macià, 1 – 08279 Avinyó (Barcelona), o a serveis@calgras.cat, indicant al títol del correu “Residència + nom de l’artista” i adjuntant la documentació següent:
a. Un sol document amb:
i. Dades de contacte del responsable del projecte (adjunteu una imatge del DNI o del passaport).
ii. Número de participants a la residència, amb nom i cognoms.
iii. Proposta de dates per a la residència i dates alternatives.
iv. Espai que es necessita.
b. Projecte creatiu que es vol desenvolupar, en un màxim de 3 fulls, que inclogui una proposta d’activitat per dur a terme a Cal Gras, al centre educatiu d’Avinyó o al territori (mostra, actuació, taller, etc.).
c. Breu currículum (màxim 1 full) i mostra d’obra (mitjançant vincles o arxius adjunts).
6. Selecció i calendari:
a. Es poden enviar les sol·licituds fins al dia 31 d’agost de 2019.
b. La resolució de la convocatòria es notificarà mitjançant correu electrònic a partir del dia 7 de setembre de 2019. Una vegada notificat als interessats es penjarà a la nostra web.
c. La selecció serà feta per l’equip del centre, un membre de l’Associació Cultural Cal Gras i un representant del centre educatiu d’Avinyó.
d. Es valoraran especialment els projectes que treballin amb la temàtica específica.
ACCEPTACIÓ DE LES BASES. La participació en aquesta convocatòria comporta l’acceptació d’aquestes bases i de la seva resolució, així com dels canvis que, per factors aliens a l’equip de Cal Gras, es puguin produir posteriorment.
Download:
Català:

https://issuu.com/calgras/docs/convoartiterritori19cat
Organitza:
Residència d’artistes Cal Gras d’Avinyó
Amb el suport:
Ajuntament d’Avinyó
Institut-escola Barnola d’Avinyó

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a