Notícies

Convocatòria de les Beques Leonardo a Investigadors i Creadors Culturals de la Fundació BBVA, 2021

La Fundació BBVA convoca aquestes beques individuals a investigadors i creadors culturals per al desenvolupament d’un projecte personal i innovador en el corresponent àmbit d’especialització o activitat.

Organisme atorgant

FUNDACIÓN BBVA

Objecte

L’objecte de la present convocatòria és la concessió de beques individuals a investigadors i creadors culturals en un estadi intermedi de la seva carrera, entre 30 i 45 anys, per al desenvolupament d’un projecte marcadament personal i innovador en el corresponent àmbit d’especialització o activitat.

La finalitat específica de la beca queda a la sencera elecció de cada sol·licitant, amb l’únic requisit que el destí del finançament sol·licitat estigui clarament associat a el desenvolupament d’un projecte individual. S’espera que durant el període de desenvolupament de el projecte per al qual se sol·licita la beca, la dedicació a la mateixa tingui un caràcter preferent sobre qualsevol altra activitat.

Categories

Les àrees objecte de la convocatòria són les següents:

– Ciències Bàsiques (Física, Química i Matemàtiques)

– Biologia, Ciències de l’Medi Ambient i de la Terra

– Biomedicina

– Tecnologies de la Informació i la Comunicació

– Enginyeries i Arquitectura

– Economia i Ciències Socials

– Comunicació i Ciències de la Informació

– Humanitats (Filosofia, Filologia, Literatura, Lingüística, Història)

– Música (composició, direcció i interpretació) i Òpera

Creació Literària i Arts Escèniques

Beneficiaris

Els sol·licitants seran persones físiques, investigadors o creadors culturals de nacionalitat espanyola amb residència a Espanya, o nacionals d’altres països amb residència a Espanya, en els termes previstos en aquestes bases.

El sol·licitant haurà de tenir una edat compresa entre els 30 i 45 anys en el moment de la sol·licitud. Haurà trobar-se en un estadi intermedi de la seva carrera o activitat professional, amb una innovadora trajectòria científica o creativa.

Si el projecte presentat fora a desenvolupar-se en una universitat, un centre públic de recerca, un centre privat (no lucratiu) de recerca o en un hospital, el sol·licitant haurà d’estar adscrit a aquest en el moment de la signatura de l’compromís d’acceptació.

Característiques

Els projectes presentats tindran una durada d’entre 12 i 18 mesos des de la subscripció de l’compromís d’acceptació de la beca. El projecte objecte de la beca sol·licitada haurà d’estar completat a l’acabar aquest període.

Dotació

Es concediran almenys 55 beques per al conjunt de la convocatòria, dotada cadascuna d’elles amb un import brut màxim de 40.000 euros.

Termini de presentació sol·licituds

Fins al 25 de febrer de 2021, a les 19:00 h, hora peninsular espanyola.

Normativa

Consulta la Convocatòria


Últimes notícies d’Ajuts i subvencions

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a