Notícies

Convocatòria d’ajuts a la cultura 2022 de l’Euroregió Pirineus Mediterrània

L’Euroregió Pirineus-Mediterrània AECT (EPM) ha publicat la convocatòria 2022 de suport a projectes culturals. Són elegibles totes les disciplines i expressions artístiques del sector de la cultura. Els projectes poden estan relacionats amb activitats de creació, producció, desenvolupament, difusió, valorització i promoció del patrimoni en totes les seves formes. Els projectes han d’incloure socis de cadascun dels tres territoris membres de l’Euroregió (Catalunya, Illes Balears i Occitània) i les activitats elegibles han de desenvolupar-se en el territori de l’Euroregió.

Enguany, el procés de selecció es realitzarà en dues etapes:

  • Primera fase (candidatura administrativa): termini màxim per presentar les sol·licituds fins al 17 de juny de 2022 a les 17:00 h. Només els projectes que incloguin tots els documents administratius podran ser avaluats en la segona fase.
  • Segona fase (candidatura detallada): lliurament dels dossiers complets que presentaran el projecte de forma detallada, abans de l’1 de juliol de 2022 a les 17:00 h.

El 19 de maig de 2022 al matí tindrà lloc el seminari web de difusió de la convocatòria #APC22. El seminari comptarà amb la presència dels socis institucionals i inclourà un espai de preguntes i respostes. També hi haurà un espai de contacte entre les diferents entitats interessades en buscar socis per participar en els projectes. La cerca d’entitats i projectes es pot realitzar a les xarxes socials a través de l’etiqueta #EPMpartner.

Podeu fer les inscripcions aquí: https://bit.ly/3EOR6OY

La convocatòria Cultura 2022 de l’EPM, en dades

  • Import total: 125.000 €
  • Finançament euroregional màxim: 60% del pressupost total de cada projecte, amb un màxim de 25.000 € atorgats per projecte.
  • Els projectes euroregionals tenen una durada mínima de 12 mesos i una durada màxima de 24 mesos.

L’EPM donarà prioritat als projectes que treballin en temàtiques dirigides a la inclusió de grups amb més risc d’exclusió social, la igualtat de gènere, la mobilitat dels artistes, activitats dirigides i/o realitzades per joves creadors i incentivarà als projectes euroregionals que pretenguin sol·licitar finançament de programes de la Unió Europea.

Quant a l’Euroregió Pirineus-Mediterrània

L’Euroregió Pirineus-Mediterrània és un projecte polític de cooperació territorial nascut el 2004, organitzat en forma d’Agrupació Europea de Cooperació territorial (AECT) i que actualment està formada per la Generalitat de Catalunya, el Govern de les Illes Balears i la Regió d’Occitània, que n’ocupa la presidència de torn des de l’octubre del 2020.

L’EPM-AECT vol posar en relleu la diversitat cultural, lingüística i patrimonial del seu territori. Així mateix, és un espai de referència a nivell europeu i mediterrani pel que fa a la cooperació en l’àmbit de la creació artística en totes les seves formes i valorització de tots els seus patrimonis.

Més informació de l’Euroregió aquí.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a