Notícies

Convocatòria Companyies i Distribuïdores ‘V Encuentros Rápidos FETEN 2021’

Són ja cinc anys connectant programadors / as, companyies i distribuïdores en un primer contacte de 5 minuts amb grans resultats.

Els dies 10, 11 i 12 de maig, i dins del marc de FETEN 2021, tindran lloc els V Encuentros Rápidos, enguany en format en línia, organitzats per l’Associació TTP – Associació de Companyies Professionals d’Arts Escèniques per a Tots els Públics i amb la col·laboració de FETEN. Un espai en el qual companyies, productores o distribuïdores podran presentar les seves propostes als i les programadores participants.

Però, què són exactament els Encuentros Rápidos (speed meetings)?

Són reunions breus, de 5 minuts de durada, entre programadors / as i companyies o distribuïdores, amb l’objectiu de presentar les propostes i projectes d’arts escèniques per a nens i joves i així poder crear noves oportunitats de negoci.

Com funciona?

Cada dia hi haurà una sala amb diversos professionals de la programació que acolliran a un màxim de 10 companyies / distribuïdores individualment.
Cada reunió breu tindrà una durada de 5 minuts. Entre l’una i l’altra es deixarà un minut per a poder fer anotacions i que es faci el canvi d’interlocutor sense problemes.

Horaris

L’horari serà de 9.00 a 10.00 h. i es requereix que les persones participants es connectin amb 15 minuts d’antelació per a evitar possibles problemes de connexió.

Puc participar?

Amb l’objectiu de donar oportunitats de negoci als projectes no selecionados, en aquesta ocasió només es permetrà participar a les companyies o distribuïdores que NO presentin espectacle en la programació de FETEN 2021.

Programadors participants

DILLUNS 10 DE MAIG de 9.00 a 10.00 h.

– Carmen Blasco – Sociedad Municipal Zaragoza Cultural – Teatre carrer, circ, dansa, humor, màgia, titeres

– Albert Martí – Teatre Atrium i Festival de teatre ALCARRER – Realitzem programació de sala gran i petita i d’arts de carrer.

– Jordi Fosas – Fira Mediterrània de Manresa – Projectes que utilitzen la raiz com a motor creatiu

– Iñaki Díez – exlímite – Aquesta sala és un espai, però primer de tot un projecte. Totes dues coses van estretament unides: la sala com a espai físic neix del desig de crear un lloc de treball / recerca que es diferenciï de les estructures habituals. És d’altra banda un projecte singular, que neix de la definició d’unes línies artístiques i de treball que orientaran el seu ús i la seva trajectòria futura. exlímite és una associació cultural sense ànim de lucre que pretén dur a terme un projecte artístic de manera independent, autofinançada i autogestionada. Volem recuperar l’esperit d’un teatre independent que gestiona els seus propis espais: en els quals desenvolupar un treball propi, de companyia, i mostrar el resultat de les seves pròpies creacions; i també funcionar com a taller de treball que crea les seves pròpies xarxes de col·laboració amb companyies o artistes amb els quals comparteix interessos, cerques o línies artístiques. Fugir del model de programació de les Sales per a convertir exlímite en un espai flexible i híbrid que conjuga l’espai de residència i creació amb l’espai d’exhibició amb una adequació espacial i tècnica, en un entorn plenament teatral.

DIMARTS 11 DE MAIG de 9.00 a 10.00 h.

– Jose García – Diputación de Granada – Programació per a programes concertats amb els municipis de la província

– Xavier Campón – Atrium Viladecans / Festival de teatre AlCarrer – Som el teatre Atrium de Viladecans i també gestionem el Festival internacional de teatre i animació ALCARRER, un festival d’arts de carrer. Ens interessen propostes d’arts de carrer i teatre de carrer per al nostre festival i també proposades d’arts escèniques en general per a la nostra programació de temporada del teatre i, sobretot, per a la campanya escolar que vehiculem amb les escoles i instituts de la ciutat.

– Carmen Blasco – Sociedad Municipal Zaragoza Cultural – Teatre carrer, circ, dansa, humor, màgia, titeres

– Ramon Giné – Mostra Igualada – Mostra Igualada és la fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya Un gran aparador dels millors espectacles per a públic infantil i juvenil, que anualment reuneix al voltant de 30.000 espectadors i més de 1.000 professionals en la capital de l’Anoia, Igualada. Mostra Igualada és mercat estratègic de Catalunya des de 2013. Un espai de trobada, d’intercanvi d’informació i d’establiment de contactes entre els diferents agents que operen en el sector de les arts escèniques per a tots els públics. Una fira que té per objectiu ser plataforma de difusió dels espectacles infantils i juvenils, per a alimentar la programació dels municipis i festivals de Catalunya i de l’estat, i propiciar la internacionalització de les companyies catalanes.

– Joan Lorenzo – Fundació Xarxa – https://fundacioxarxa.cat/content.php?id=1

DIMECRES 12 DE MAIG de 9.00 a 10.00 h.

– Martí Marfà – FiM Vila-seca – Programació de música familiar i espectacles musicals per a tots els públics

– Jordi Fosas – Fira Mediterrània de Manresa – Projectes que utilitzen la raiz com a motor creatiu

– Samanta Castella – Atrium Viladecans – Festival Teatre Al Carrer – En Atrium, a part de la programació general, realitzem una campanya escolar amb teatre de qualitat i una programació familiar un diumenge al mes. Busquem propostes de qualitat per a un públic entre els 0 i els 12 anys. També gestionem el Festival de Teatre Al Carrer amb propostes de tota mena dirigides a un públic familiar.

– María Nieves Lema – Concello de Vimianzo – Programació adults dissabtes, diumenge infantil. Busquem captar públics.

Decidit!, vull apuntar-me als V Encuentros Rápidos en FETEN 2021

NOTES IMPORTANTS!

– El formulari d’inscripció s’obrirà el dimecres 5 de maig a les 13.30 h.
– Només poden participar companyies i distribuïdores NO programades en FETEN 2021.
– Només poden participar companyies i distribuïdores inscrites a FETEN
– Cada grup de programadors podrà acollir a un màxim de 10 companyies o distribuïdores.
– L’adjudicació de reunions serà per estricte ordre d’arribada de la sol·licitud.
Una vegada plena l’agenda de reunions dels programadors, es tancaran les inscripcions.
– Es deixaran en llista d’espera les dues primeres sol·licituds de cada grup de programadors que s’hagin quedat fora.

Emplena aquest FORMULARI i en breu ens posarem en contacte amb tu.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a