Notícies

Contractació d’espectacles professionals inclosos en el catàleg d‘espectacles Programa.cat

Departament de CulturaFins al 15 de juliol, els ajuntaments de Catalunya que hagin programat espectacles i concerts inclosos en el catàleg Programa.cat poden presentar les seves sol·licituds.

El Departament de Cultura obre la convocatòria de subvenció per a la contractació d’espectacles professionals inclosos en el catàleg d’espectacles Programa.cat. Els destinataris són els ajuntaments de Catalunya i els ens públics dependents o vinculats.
Avui, 10 de juny, comença el primer termini de presentació de sol·licituds, que restarà obert fins al 15 de juliol. Dins d’aquest termini s’ha de sol·licitar els espectacles la programació dels quals ja estigui concretada amb les companyies i el Departament de Cultura n’hagi assignat els imports a través del Programa.cat.
De l’1 al 30 d’octubre s’obrirà un segon termini de presentació de sol·licituds destinat a aquelles propostes de programació que no s’hagin pogut tancar abans del 15 de juliol.
Aquesta convocatòria es tramita únicament a través d’EACAT . Per a més informació, podeu accedir a la fitxa detallada  d’aquesta convocatòria.

Més informació Accés a la informació ampliada i a la tramitació de la sol·licitud

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a