Notícies

Concurs per la direcció artística PNC

CONVOCATÒRIA PER A LA DIRECCIÓ ARTÍSTICA DE LA PRODUCCIÓ NACIONAL DE CIRC DEL PLA D’IMPULS DEL CIRC 2019/2021

 S’obre la convocatòria per a la presentació de candidatures per dur a terme la direcció artística de la Producció Nacional de Circ, un espectacle inèdit que s’estrenarà el juliol de 2020 al Grec Festival de Barcelona en el marc del Pla d’Impuls del Circ 2019-2021, amb gira posterior pel territori.

La Producció Nacional de Circ és una de les onze mesures del Pla d’Impuls del Circ, un programa d’accions específiques per a la promoció del circ català que té com a objectiu crear un escenari d’oportunitats per a la promoció i difusió del circ en la vida cultural, social i econòmica del país i fomentar-ne la difusió internacional.

El Pla d’Impuls del Circ 2019-2021 és una iniciativa del Departament de Cultura i l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC) que compta amb el suport de l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut Ramon Llull, la col•laboració del Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel, l’Ateneu Popular 9Barris, La Central del Circ, La Vela de L’Estruch, la Xarxa d’Espais de Circ de Catalunya (XECC) i Nilak i la complicitat de diversos municipis, entitats i equipaments de Catalunya.

Requisits de la convocatòria
 
L’espectacle serà de mig-gran format, de sala, i haurà de comptar amb un repartiment format preferentment  per artistes catalans/es emergents. El procés de creació s’estendrà de gener a juliol 2020.
 
Les candidatures consistiran en l’enviament d’una proposta artística que respongui a les característiques i als requisits de la convocatòria.  Les persones interessades a participar hauran de presentar, com a molt tard el 25 de novembre a les 16h, presencialment o per correu electrònic, a la seu de l’APCC (Moll de la Vela, 2 – 08930 Sant Adrià del Besòs, de dilluns a divendres de 10 h a 15 h) o per correu electrònica a l’adreça info@apcc.cat.

Més informació i les bases del concurs AQUÍ

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a