Notícies

Comunicat de la TTP #DelFamiliarNiPiu als mitjans de comunicació envers el Premi de la Crítica

Aquest dilluns 25 de març s’han entregat els Premis de la Crítica de Catalunya i, una vegada més, els mitjans de comunicació no s’han fet cap mena de ressò del premi al millor espectacle familiar, que enguany ha estat per Laika, de la companyia Xirriquiteula.
Des de fa anys, és absolutament escandalosa la ignorància a la qual es veu sotmesa la feina de les companyies i creadors que dediquen la seva feina al públic menor d’edat. Creiem que ens dirigim a un públic sensible, intel·ligent i molt nombrós. I la ignorància permanent i deliberada només fa que invisibilitzar la feina de molts professionals que treballen amb qualitat, rigor i professionalitat.
Les companyies de teatre familiar estem des de fa anys associades a la TTP. Convidem els diferents actors a mantenir les trobades que siguin necessàries per tal de que els espectacles per a tots els públics tinguin el reconeixement i la difusió que es mereixen.
La TTP

Comparteix-ho:

2 comentaris

 1. La vostra preocupació també és la nostra. Que no hi hagi espai per a què els periodistes i crítics parlem de teatre familiar afecta directament la nostra feina. Però, aquesta precarietat d’espai i de temps als mitjans, no sembla tenir aturador. Per això, cal buscar altres formes de comunicar, sense renunciar als de sempre. Però són proactius, com és el vostre cas.
  En tot cas, em temo que, ni que sigui una breu referència per quedar en el “políticament correcte”, no és cert que CAP mitjà no hi diu ni PIU:
  A El Punt Avui us hem inclòs al palmarès i també ho citem, al final de tot.
  http://www.elpuntavui.cat/cultura/article/19-cultura/1576899-felic-desorientacio.html
  Seguim

  1. Gràcies Jordi per les teves paraules. Està clar que és una batalla que hem de fer junts però en molts casos la primera ballata és que els mitjans i periodistes vegin la importància del sector i la segona per a que hi hagi més recursos i espai per a que pugueu donar la visibilitat que la cultura i, concretament el sector, es mereix.
   Seguim

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a