Samfaina de Colors

Mirna Vilasís i Xavi Múrcia vam crear Samfaina de Colors el 1988 a Sabadell, amb l’objectiu principal d’oferir bons espectacles per a tots els públics, arrelats a la cultura i al territori. Espectacles musicals, poètics i teatrals. De nova creació, multidisciplinaris, al· legòrics, gestuals i d’objectes.

Samfaina de Colors ens podem definir tant pel que perseguim com pel que procurem evitar. Cerquem la màxima exigència en la creació i en la interpretació dels nostres espectacles a través de la senzillesa, l’emoció, la comunicació directa, la serenitat i els valors. És per això que fugim de l’estridència, la impostació, el barroquisme, l’afectació i l’histerisme en general.

Destil·lem les nostres propostes i treballem amb bones persones, tant des del punt de vista humà com professional, perquè el resultat siguin espectacles de la màxima qualitat musical i escènica. Amb llenguatge propi i amb contingut però rebutjant moralitats.

Per sobre de tot, l’ambició és fer un bon espectacle. Després de més de trenta anys posant-hi la banya, potser algun dia ho aconseguim.

Al llarg d’aquests anys de treball ininterromput Samfaina de Colors hem creat 24 espectacles musicals, enregistrat 9 CD, fet 5.732 funcions i els nostres espectacles els han vist 2.603.470 espectadors.

El 2015 el Palau de la Música Catalana encarrega a Samfaina de Colors nous arranjaments i la música en directe de l’espectacle Trencadís de cançons, produït pel Palau de la Música Catalana i la Factoria Mascaró el 2001. Samfaina de Colors ens hi incorporem en directe el 2016 i des de llavors, fem 18 funcions anuals al Palau de la Música Catalana.

Andròmines és la darrera creació de Samfaina de Colors, estrenada el 17 de gener de 2021 al Teatre Principal de Sabadell, que aposta per una posada en escena conceptual i crea una atmosfera sonora que permet a l’espectador sentir i emmirallar-se en els records de la seva infantesa.

FIRES I FESTIVALS EN QUÈ HEM PARTICIPAT
Mercat de Música Viva de Vic, Fira Mediterrània de Manresa, La Mostra d’Igualada. Fira de teatre infantil i juvenil, FIMPT, Festival Internacional de Música Popular i Tradicional de Vilanova i la Geltrú, Mercat de Música Viva de Vic, Litterarum, Fira d’espectacles literaris, FIM Festival de música familiar de Vila-seca, Festival Tradicionàrius, Temporada Alta, Fitkam, (a)phònica, Festival És Dansa, Desfolca’t, Solc, Música i Tradició al Lluçanès…

PREMIS DESTACATS
El grill Esteve i l’orquestra del bosc – Premi Rialles d’Òmnium Cultural al millor espectacle infantil 2003

Web de la companyia
629386130

Plaça de l’església, 1
17853 Argelaguer

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a