Roseland

Companyia pionera en la creació d’espectacles de dansa per infants. Trenta tres anys treballant per a garantir la qualitat artística en les nostres creacions i que el nostre públic es mereix, i per apropar la dansa a totes les generacions, es per ambdós motius que el 2007 la directora artística i fundadora de la companyia, Marta Almirall, va ser guardonada amb el Premi Nacional de Cultura en l’apartat de Dansa atorgat per la Generalitat de Catalunya.

Quinze produccions de dansa de diferents formats, disciplines, temàtiques, que han viatjat per quatre continents i que son el resultat de les creacions originals de guionistes com David Cirici i Manuel Veiga, d’artistes plàstics com Perico Pastor i Montse Ginesta, de compositors com Jose Manuel Pagán, i d’artistes visuals com Franc Aleu, tots ells al servei de la dansa i la coreografia com a part fonamental dels nostres espectacles.

Podríem definir a Roseland pel risc i el caràcter innovador de les seves propostes, per ser una companyia oberta que adapta al seu llenguatge artístic a les noves generacions buscant sempre una connexió emocional amb el públic.

Web de la companyia
639667498

Carrer Sancho Marraco 6,
08004 Barcelona

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a