PocaCosa Teatre

POCACOSA TEATRE va néixer de la necessitat i la inquietud d’explorar noves formes unint l’òpera amb el teatre de text contemporani, i així poder-nos apropar a tota mena d’espectadors, tan grans com petits.

Unim el teatre més pur amb l’òpera, la interpretació actoral combinada amb la interpretació musical, l’òpera amb altres estils musicals, etc. Per nosaltres el que fa més atraient aquesta proposta, és que l’òpera és un gènere musical que el públic no està acostumat a escoltar en directe, sovint ens mostrem davant d’un públic que majoritàriament no n’ha escoltat mai atentament o conscientment.

Posem el teatre i l’òpera a l’abast de tothom, sense pretensions, amb humilitat i sobretot amb austeritat. Elena Martinell i Meritxell Yanes formem la companyia PocaCosa Teatre.

La nostra relació professional neix fa molts anys quan vam coincidir en el muntatge “La Casa del Darrere, el diari d’Anna Frank”, una producció de Mentidera Teatre dirigida per Cristina Cervià (2005). D’aquí ens van néixer les ganes de treballar juntes en més coses. Al cap de poc temps vam estrenar un espectacle de molt petit format per biblioteques, el “Va d’Òpera” amb la cia. Vadecontes. Posteriorment aquest es va transformar en un espectacle per públic familiar “La vaca que canta” (2012) pensat per a teatres. Des d’aleshores ja duem 3 produccions de teatre familiar a l’esquena.

Web de la companyia
679485841

Ctra. de Palamós, 16
17460 Celrà (GIRONA)

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a