LaBú Teatre

LaBú Teatre és un projecte artístic de creació escènica contemporània i investigació de la dramatúrgia de l’objecte, atmosferes i paisatges visuals. L’estètica de LaBú es reafirma a través d’un llenguatge únic de textures, plasticitat i música creant quadres visuals en moviment que suggereixen estats de refelexió i llibertat per a tots els públics.

El seu primer espectacle BIANCO estrenat l’any 2017 a FETEN (Fira Internacional de
teatre per nens i nenes de Gijón, Espanya), va rebre un Premi Internacional a Millor Espectacle al Festival FITC de Bucarest, Rumania.

Actualment la companyia te dues noves produccions: ALMA un espectacle sensorial per a la primera infància estrenat a Feten 2020. I FRAGILE 2.0 un espectacle de teatre físic estrenat en la Mostra d’Igualada 2020 i en la Fira de Titelles de Lleida 2020.

La companyia ha representat els seus espectacles a diferents països: a França, Suècia, Romania, Grècia, Alemanya i Polònia.

El nucli creatiu de LaBú és la culminació de 15 anys de trajectòria i del treball artístic conjunt de l’Anna Ros i l’Andreu Sans a Barcelona, Londres i Paris. Han treballat diferents tècniques com el mim corporal del mestre francès Ètienne Decroux a Londres, amb l’Ange Fou i a Paris amb Philippe Genty.

Conjuntament al seu treball escènic Anna Ros, la directora artística de LaBú Teatre, proposa a partir del seu llenguatge propi, tallers de creació de poesia visual. També treballa en l’acompanyament artístic de la posada en escena d’altres projectes i espectacles i en la creació i direcció d’esdeveniments de gran format.

Web de la companyia
ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a