JAM

Inspirant-se en els clowns tradicionals i les arts de carrer, JAM ens convida a unir- nos al seu món únic, que gira entorn a la imaginació, el riure i les emocions. Des de 2010, els seus espectacles d’humor gestual per a tots els públics han viatjat als festivals més populars d’arreu del món.

L’any 2010 Jaume Jové, conegut artísticament com JAM, després d’anys treballant en diferents companyies de teatre, va decidir endegar un projecte en solitari basat en el clown i les arts de carrer, amb el qual ha viatjat a Brasil, Jordània, Estats Units, Dinamarca, Alemanya, Portugal, Costa Rica, Finlàndia, Armènia, Corea, França, Anglaterra, Equador, Suïssa, Turquia, Rússia, etc.

Ha rebut diversos premis pel seu treball, com el de millor espectacle amb “Humortal” a l’Ansan Street Festival de Corea, Pom d’Or primer Premi del Jurat amb l’espectacle “Minute” al festival de teatre de carrer Senseportes, millor actor al festival de curtmetratges de Nova York, amb el curtmetratge “Pantomima”, millor actor al festival de curtmetratges de Salzburg, amb el curtmetratge “Pantomima”, i va ser Finalista amb l’espectacle “El Mêtre” al festival Gauklerfest de Koblenz (Alemanya), millor espectacle amb el Mêtre al Festival Poeti Invasion de Sibiu (Romania), any 2019.

També s’ha endinsat al món de la direcció d’espectacles fent una mirada externa a la companyia de teatre de carrer Fadunito, la banda musical i teatral de carrer Always Drinking Marching Band, la companyia de circ Silosenomecuelgo, el mag Txema, Moi Jordana i Oriol Aubets.

Web de la companyia
ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a