Els Atrapasomnis

Els Atrapasomnis som una companyia d’espectacles infantils i familiars que neix de la passió per la música dels seus integrants, juntament amb moltes ganes de compartir experiències, de passar-ho bé i de fer-ho passar bé al públic. Aquestes tres passions combinades amb una llarga experiència fent concerts de tot tipus, fan néixer la companyia.

Inicialment estava integrada per en Jordi Masferrer i en Pau Boïgues, però el grup ha anat creixent i actualment ja som fins a 10 integrants tocant en diferents formats. Som músics de Girona i de les contrades de la Cellera de Ter, Anglès, Celrà i Salt.

El ferm propòsit de compartir i fer arribar la música a tothom, ens ha portat a centrar-nos en el públic familiar, concretament en els més menuts. Hem creat espectacles, dinàmics, frescos i variats i amb continguts atractius per a que petits i grans puguin gaudir. 

A ritmes de pop, rock, rumba i diferents estils musicals, els Atrapasomnis  ensenyem, a través de la música, a Atrapar Somnis, com a motor de tota persona per assolir el seu ple desenvolupament, tingui l’edat que tingui.

Web de la companyia
620 689 664

C/ Pla de Vall, 9

 17165 La Cellera de Ter

Girona

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a