El Pot Petit

El Pot Petit som un grup de música dedicat a la creació i producció artística per a públic familiar.

A partir d’un llenguatge musical amb repertori de creació pròpia, produïm espectacles i concerts que combinen la música amb els titelles, el teatre i l’humor. Les nostres cançons i espectacles, juntament amb els nostres vídeos i contes il·lustrats, donen forma a l’imaginari màgic d’El Pot Petit.

Amb una trajectòria de més de 10 anys en el sector, hem fet més de 1.000 concerts i hem produït 4 discos dels quals se n’han venut més de 20.000 còpies. Els nostres vídeos ja superen les més de 75 milions de visualitzacions al youtube. L’any 2019 vam treure el primer llibre basat en la història d’una de les nostres cançons del qual ja se n’han fet 7 edicions. A més, hem col·laborat amb diferents editorials en l’àmbit educatiu creant diferents materials musicals per a les escoles.

El Pot Petit hem rebut diversos reconeixements per la nostra tasca i trajectòria, dels quals destaquen el Premi Arc (2019) a la millor gira adaptada per a públic familiar i el Premi Enderrock a millor disc (2020) pel disc ‘El Pot Petit – 10 anys’.

Web de la companyia
ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a