Cia. Ortiga

Ortiga és un col.lectiu artístic amb seu a Banyoles, que neix l’any 2016. El seu treball té com a objectiu generar espais de trobada i convivència artística, on investigar, difondre i despertar la consciència mediambiental i social.

Actualment realitza: espectacles, experiències immersives, projectes educatius, cursos i accions al territori, a festivals, programacions culturals, projectes socials, ambientals i escoles en l’àmbit nacional i internacional.

Aquestes diferents propostes artístiques, busquen que la cultura sigui accessible per tothom, participativa, descentralizada, i que ofereixi un espai on experimentar, imaginar i investigar des de la intimitat i la sensibilitat, i on conjuntament descobrir camins per a la regeneració del territori i del teixit social, dins d’un marc interdisciplinari i intergeneracional.

“L’art, amb la seva capacitat simbòlica, ens obre a l’emoció necessària per refer i inventar nous imaginaris col.lectius, vitals per a una consciència ecològica i social.”

Web de la companyia
+34 619 616 642

C/L’era de l’abat, 24

17820 Banyoles

Girona

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a